Χαβιέ Ούμπιδες στο “Π”: Υψηλοί οι στόχοι στον Ατρόμητο

Χαβιέ Ούμπιδες στο “Π”: Υψηλοί οι στόχοι στον Ατρόμητο

Του
ΧΑΒΙΕ ΟΥΜΠΙΔΕΣ
Συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ατρόμητο


Ξεκινά μια χρονιά που πιστεύω δεν θα έχει σχέση με τις προηγούμενες. Πάντα αυτό λέμε, το ξέρω, όμως ειδικά φέτος θεωρώ ότι πραγματικά οι φίλαθλοι θα ζήσουν πολλές συγκινήσεις, περισσότερες ίσως από κάθε άλλη φορά.

Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν, πράγμα που θα κάνει μεγαλύτερο τον συναγωνισμό και γενικότερα θα ωφελήσει το πρωτάθλημα. Γνώμη μου μάλιστα είναι πως δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι θεωρητικά μεγάλοι, ειδικά αν δεν προσέξουν, θα συναντήσουν σημαντικές δυσκολίες, αντιμετωπίζοντας τους θεωρητικά μικρούς.

Στον Ατρόμητο κάθε χρόνο οι στόχοι είναι υψηλοί, να προχωρήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στο τέλος να καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζουμε, όμως οι δυνατές μεταγραφές που έγιναν εγγυώνται νομίζω ένα καλό αποτέλεσμα, που μένει να φανεί στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ και σωστά και από τη στιγμή που οι νέοι θα δέσουν με τους παλαιότερους η ομάδα θα αρχίσει να δείχνει τις δυνατότητές της.

Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο και θα τον έχουμε. Θα τον κερδίσουμε με τις εμφανίσεις μας και θα τον σπρώξουμε να έρθει στην εξέδρα, πλάι μας, κάθε στιγμή. Μας έλειψε δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας, ωστόσο πλέον θα ξαναγίνει ο δωδέκατος παίκτης μας. Πάντοτε άλλωστε οι οπαδοί μας στήριζαν τον Ατρόμητο και αυτή τους η συνήθεια δεν πρόκειται να αλλάξει. Υγεία να υπάρχει και όλα θα πάνε καλά.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: enwsi.gr


Σχολιάστε εδώ