Superleague: Όλα όσα έγιναν στη σημερινή αγωνιστική

Superleague: Όλα όσα έγιναν στη σημερινή αγωνιστική

Σκόνταψε πάνω στον αλύγιστο Ατρόμητο ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0 απέναντι στους «κυανόλευκους» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πληρώνοντας ακριβά την αναποτελεσματικότητά τους.

Η ομάδα του Μαρτίνς είχε την υπεροχή σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα και τις μεγάλες ευκαιρίες και ουσιαστικά έβγαλε μόνη της τα… μάτια της, ενώ ο συνήθως ωραίος Ελ Αραμπί ήταν απόψε μοιραίος. Πολιόρκησε στις καθυστερήσεις τους φιλοξενούμενους, αλλά η νευρικότητα οδήγησε σε λάθος επιλογές.

Ψυχωμένη και καλά στημένη αμυντικά ήταν η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, η οποία είχε λίγες μεν, αλλά καλές δε ευκαιρίες στην αναμέτρηση. Το δοκάρι σημάδεψε στο 27’ ο Μουνίθ.

Πολλές φορές οι αριθμοί λένε ψέματα, αλλά οι 18(9)-4(3) τελικές της συγκεκριμένης αναμέτρησης αποτυπώνουν σε ένα σημαντικό βαθμό την εικόνα του αγώνα.

Πρώτη εντός έδρας απώλεια σε πρώτη αγωνιστική από τις 22/08/93 (με το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό τότε ) για τους «ερυθρόλευκους», ενώ η προηγούμενη τους γκέλα γενικότερα σε πρεμιέρα ήταν το 2010 με το 2-1 από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».

Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΚ!

Με μεστή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, που… ομόρφυνε λόγω Τσούμπερ στο δεύτερο, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-0 του Ιωνικού στην πρεμιέρα και έκαναν ποδαρικό με το δεξί.

Έφτιαξε τη φάση του πέναλτι για το δεύτερο γκολ ο Τσούμπερ και σκόραρε το τρίτο, με τον Άμραμπατ να κάνει ντεμπούτο και αυτός με γκολ. Ο Λε Ταλέκ άνοιξε το σκορ από ασίστ Μάνταλου για την Ένωση, με τον Ιωνικό να παίζει από το 33’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρομαό.

Κρατάει το πρώτο 25λεπτο ο Ιωνικός που έφτιαξε τρεις κλασικές φάσεις με τον Τουράμ, αλλά δεν βρήκε εστία και στη συνέχεια έπαιξε φουλ αμυντικά λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος.

Ούτε στους χειρότερούς του εφιάλτες δεν περίμενε τέτοια πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει νικητής (0-1) από την Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1, εκμεταλλευόμενος με τον Κόντε τον τραγικό υπολογισμό του Ζίβκοβιτς.

Ντεμπούτο με το… αριστερό στην επανεμφάνιση του Λουτσέσκου, εν αντιθέσει με τον Ηρακλή Μεταξά του «μάγκα» ΠΑΣ. Είχε κατοχή και τελικές ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ελάχιστες ήταν πραγματικά αξιόλογες. Ντεμπούτο για Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ.

Με… μπόλικο άγχος, ο Βόλος έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας

Νίκησε με 2-1 στο «Πανθεσσαλικό» ο Βόλος ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή πορεία της Super League 1!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τρίποντο χάρη στο πολύ καλό τους πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου με τα γκολ των Μπαρτόλο στο 8′ και Φαν Βέερτ στο 41ο λεπτό έκαναν… όλη τη δουλειά. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Φθιώτιδας πάλεψε με όλες της δυνάμεις της για την ανατροπή, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό σκορ στο 52′ με τέρμα του Τιρόνε.

Πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ