Και τα άσχημα χωριά άσχημα καίγονται…

Και τα άσχημα χωριά άσχημα καίγονται…

Από κηδεία σε κηδεία ο Μητσοτάκης. Πρώτα ο ανασχηματισμός, μετά ο Μίκης.

Ο Κυριάκος έβαλε δικηγόρο στο Υγείας, γιατρό στο Τουρισμού. Και όπου να ‘ναι θα φωνάξει ιατροδικαστή να του πει από τι… πήγε ο μακαρίτης!

Τελικά, ο Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα χάσει τις εκλογές από μόνος του. Ναυάγιο… self service!

Ο Μητσοτάκης δεν έδιωξε, λέει, τον Χρυσοχοΐδη για να τον τιμωρήσει. Αλλά γιατί; Για να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με το ψάρεμα;

Πριν από τον ανασχηματισμό ο Αποστολάκης ήταν κατάλληλος για υπουργός, μετά δεν κάνει ούτε για καφετζής. Τέτοιο limit down ούτε η μετοχή της ΑΕΚ (στο χόκεϊ!).

Για να καταλάβω: Στον ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν επειδή μπήκε στην κυβέρνηση ο Πλεύρης, ενώ εκείνοι είχαν κάνει υπουργούς Καμμένο, Κουΐκ και Χαϊκάλη.

Αν ο αριστερός Αποστολάκης γινόταν υπουργός της ΝΔ θα ήταν αποστασία. Όταν η δεξιά Παπακώστα έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν… άνοιγμα στην κοινωνία (των αμπελοκαλλιεργητών).

Το… όραμά του για την Ελλάδα των επόμενων ετών θα αναλύσει στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης. Καλού-κακού, ας ρωτήσουμε και την Άση Μπήλιου. Περισσότερα θα ξέρει…

Πάλι καλά να λέμε που ο Αποστολάκης διαπίστωσε ότι τον… παγίδευσαν την παραμονή της ορκωμοσίας. Θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε καταλάβει έξι μήνες αφότου αναλάβει τα καθήκοντά του.

Και ναι μεν ο Τσίπρας είπε ότι θα κερδίσει σίγουρα τις εκλογές, δεν εξήγησε όμως αν εννοούσε τις επόμενες, τις μεθεπόμενες ή τις επόμενες από τις… μεθεπόμενες.

Το 51% πιστεύει ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση, το 43% σε σωστή και το άλλο 6% ότι… φεύγει τριήμερο στη Σέριφο.

Ουφ! Ευτυχώς. Ο Τσίπρας θα καταργήσει απλώς το Ασφαλιστικό. Δεν θα το σκίσει, όπως έκανε με τα… Μνημόνια.

Τέτοιο φιάσκο, όπως με τον ανασχηματισμό, είχε να ζήσει η χώρα από τότε που ο Μιχ. Ρακιντζής είχε πάει στη Eurovision!

Δεσμεύτηκε ο Πλεύρης να συνεχίσει το… έργο του Κικίλια στο υπουργείο Υγείας. Δηλαδή; Θα παντρευτεί πρώην μοντέλο και θα γίνει influencer;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει, λέει, πρόωρες εκλογές γιατί ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση. Και όχι επειδή είναι… 10 – 12 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις.

Συγγνώμη, αλλά η δημοσκόπηση της GPO δεν ήταν ακριβώς καμπανάκι για την κυβέρνηση, αλλά η καμπάνα της μητρόπολης βράδυ Μεγάλης Παρασκευής.

Ποια ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ; Αν θέλει ο Τσίπρας να κερδίσει τις επόμενες εκλογές πρέπει να νομοθετήσει την ελεύθερη πρόσβαση στα top models.

Διότι, Αλέξη, με Γεροβασίλη, Νοτοπούλου, Φωτίου… όχι εκλογές δεν κερδίζεις, αλλά ούτε τα καλλιστεία για τη «Μις Πελοπόννησος».

Κατά των εμβολίων και ο μητροπολίτης Αμβρόσιος. Παρέα με τον Πολάκη. Από τον Τσε Γκεβάρα στον… Πατακό ένα τσιγάρο δρόμος.

Το περίεργο δεν είναι ότι το 16,1% (GPO) των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βαρουφά­κη. Αλλά που κανένας εξ αυτών δεν έχει συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύεται. Ακόμη.

Τη… δεύτερη φορά με ΣΥΡΙΖΑ θα μπαίνουν όλοι στα ΑΕΙ, θα διορίζονται όλοι στο Δημόσιο, θα δουλεύουμε λιγότερο, θα πληρωνόμαστε περισσότερο και θα πεθαίνουμε από πλήξη.

Κακία: Με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ κήδεψαν τον Άκη. Μάλλον δεν είχαν πρόχειρη άλλη, π.χ., από καμιά offshore στα Νησιά Κέιμαν.

«Νόμιμος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών», αποφάνθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Καμία έκπλη­ξη. Πριν από μερικά χρόνια είχε βρει νόμιμα και τα Μνημόνια.

«Δεν είμαστε κομπάρσοι», αναφωνεί η Φώφη. Θα άκουσε μάλλον ότι ο Λάνθιμος ψάχνει ενζενί για τη νέα του ταινία και ξεκίνησε πρόβες.

Αποκλειστικό: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποκατάσταση των καμένων έχει, λέει, το ΚΚΕ. Και η Άντζι Σαμίου για τον τερματισμό της κρίσης στο λαϊκό τραγούδι.

Τι θα πει, δεν έχετε καταλάβει γιατί επέστρεψε στην κυβέρνηση ο Θεοδωρικάκος; Γιατί, αλήθεια, είχατε καταλάβει για ποιον λόγο είχε φύγει;

Λουκέτο σε δύο νυχτερινά κέντρα της παραλίας διότι δεν τηρούσαν τα μέτρα για την πανδημία. Δηλαδή, όλα τα άλλα τα τηρούσαν;

Φώφη, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Καστανίδης… Σε λίγο οι υποψήφιοι αρχηγοί στο ΚΙΝΑΛ θα είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους του.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ