Αδικούν την κυβέρνηση όσοι λένε ότι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει… Μπορεί απλά να τα έχουν χαμένα

Αδικούν την κυβέρνηση όσοι λένε ότι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει… Μπορεί απλά να τα έχουν χαμένα

Κατά των μέτρων για τους μη εμβολιασμένους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Βαρουφάκης και Βελόπουλος. Αυτό είναι, που λένε, το τέλος των ιδεολογιών (και η αρχή της χαζομάρας)…

Από πλευράς επιδόσεων (102 νεκροί στο Μάτι), ο Αλέξης έχει ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά ο Κυριάκος έχει μπροστά του δύο χρόνια για να… ισοφαρίσει.

Οκτώ μήνες διαγγέλματα, ανακοινώσεις ειδικών, καμπάνιες, αλλά η κυβέρνηση δεν έκανε, λέει, όσα έπρεπε για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Συγγνώμη, αλλά εγχείρηση εγκεφάλου δεν προβλέπεται.

Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς είναι η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς, ας την εξηγήσει και στον Τσίπρα, να μην αγχώνεται.

Πώς ακριβώς το είπε ο Μητσοτάκης; Το 2023 η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα ή ότι αυτός θα είναι σε μια άλλη χώρα; (Πολιτικός πρόσφυγας…)

Έχουν δίκιο στον ΣΥΡΙΖΑ που λένε ότι η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς. Τόσες πυρκαγιές κι ούτε ένας νεκρός. Ενώ εκείνοι σε μία μόνο 102 πήγαν… άκλαυτοι.

Σκληρή κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για το ποιος καίει καλύτερα τα δάση. Ησυχάστε, κύριοι! Μια χαρά τα καίτε και οι δύο.

Εν όψει χειμώνα, με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα. Ειδικώς ο Άδωνης έχει αναλάβει να φτιάξει την… Κιβωτό του Νώε.

Έξω φρενών στον ΣΥΡΙΖΑ με τον φράχτη στον Έβρο. Πού ακούστηκε, κυβέρνηση να προστατεύει τα σύνορα; Τι δηλαδή, ξαφνικά, σοβαρή χώρα θα γίνουμε;

Με την γκαντεμιά που μας δέρνει, θα ’χει φτάσει Δεκέμβριος και η Πολιτική Προστασία θα βγάζει alert για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω… ξηρασίας.

Καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τουρκικά αλιευτικά παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Μα, καλά, έχει η θάλασσα σύνορα, που θα ’λεγε κι ο Τσίπρας;

Μετά τις πυρκαγιές οι κάτοικοι της Εύβοιας κινδυνεύουν και από τις καταστροφικές πλημμύρες. Μέχρι το φθινόπωρο προλαβαίνουν να φύγουν μετανάστες;

Άκαιρη η συζήτηση για την επιβολή εισιτηρίου σε όσους ανεβαίνουν στον Όλυμπο, λέει η κυβέρνηση. Το μέτρο θα εφαρμοστεί αρχικά στον… λόφο του Στρέφη.

Για να ταξιδέψει κανείς με τρένο, αεροπλάνο, ΚΤΕΛ κ.ά. χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ. Για να πάει στον άλλον κόσμο αρκεί να μην έχει εμβολιαστεί.

Για τον κορονοϊό ο Πολάκης συστήνει φάρμακο που δίνουν σε άλογα και αγελάδες. Και για το απλό συνάχι τι προτείνει; Ενέσεις με… αμμοχάλικο;

Στόχος του Ανδρ. Λοβέρδου είναι, πρώτον, να εκλεγεί αρχηγός (στο Politia Tennis Club;), δεύτερον, να κάνει το ΠΑΣΟΚ δύναμη εξουσίας (…με θέα θάλασσα και playroom στο υπόγειο)…

…και, τρίτον, να πάρει το Champions League ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάζω ότι στη μετά Κυριάκο εποχή πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Κ. Χατζηδάκης. Αν κι εφόσον η ΝΔ μετατραπεί σε confiserie-patisserie στο Ψυχικό.

Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ καθοριστική θα είναι η συμβολή του Ν. Φίλη στις εξελίξεις. Αν το κόμμα γίνει οινομαγειρείο στα Κάτω Πετράλωνα.

Αλλά και του Γ. Δραγασάκη. Στην περίπτωση που η Κουμουνδούρου μετεξελιχθεί σε πρότυπο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Τα κακά νέα: Η Β. Μπάρμπα έπεσε στην Επίδαυρο. Τα καλά νέα: Ευτυχώς δεν έπαιξε.

Fake news το ότι μόλις τελειώσει από πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης θα ανοίξει εξοχική ταβέρνα «όλα στα κάρβουνα». Κρίμα να πάει χαμένη τόση εμπειρία στις φωτιές…

Αν ήταν υπουργός Υγείας ο Πολάκης, για τον κορονοϊό, αντί για εμβόλιο, θα μας έκανε αντιτετανικό ορό. (Για αγριογούρουνα…)

Ανθρώπους που να τον αγαπάνε δεν έχει ο Αντώναρος; Να τον… μαζέψουν από το Twitter, να του αλλάξουν τα φάρμακα, να του βρουν έναν καλό γιατρό.

Τώρα, με 4.500 κρούσματα και μόλις 32 νεκρούς, ένα πρόβλημα με το… σημάδι, όσο να πεις, το έχουμε, ε;

Η κλιματική αλλαγή θα φέρει πλημμύρες αλλά και ξηρασία στη Μεσόγειο. Σιγά το πρόβλημα! Εδώ ζήσαμε και είδαμε υπουργό τη… Νοτοπούλου.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ