Μικρά οικονομικά: Σε πέντε ετήσιες δόσεις θα πάρουν οι παλαιοί συνταξιούχοι τα αναδρομικά που δικαιούνται!

Μικρά οικονομικά: Σε πέντε ετήσιες δόσεις θα πάρουν οι παλαιοί συνταξιούχοι τα αναδρομικά που δικαιούνται!

Σε πέντε ετήσιες δόσεις μέχρι το 2024 θα πάρουν οι 150.000 παλαιοί συνταξιούχοι τα αναδρομικά που δικαιούνται! Εξάλλου, οι συνταξιούχοι του Δημοσίου δικαιούνται να πάρουν αναδρομικά μέχρι 10.296 ευρώ από την επιστροφή των κρατήσεων ΕΑΣ για τουλάχιστον μία διετία.

Το Βερολίνο βγάζει στο σφυρί το 5% της Lufthansa! Στο πλάνο της γερμανικής κυβέρνησης είναι η πώληση μέχρι και του 25% του συνολικού μεριδίου που ελέγχει στη Lufthansa, η οποία έχει λάβει 6 δισ. ευρώ από το Ταμείο Οικονομικής Σταθεροποίησης του γερμανικού Δημοσίου.

Οι κρατικές δαπάνες για τη χρηματοδότηση των μέτρων στήριξης ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του κορονοϊού έχουν φτάσει στα 6,3 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, μόλις το 15% των κατοικιών της χώρας μας είναι ασφαλισμένο για φυσικές καταστροφές, ενώ από τα συνολικά 300 αυτοκίνητα που κάηκαν στις πρόσφατες πυρκαγιές ασφαλιστική κάλυψη διέθετε λιγότερο από το 20%.

Πόσο λέτε να κοστίζει η χρέωση και η μεταφορά ενός εμπορευματοκιβωτίου 12 μέτρων από την Κίνα προς τις ΗΠΑ και αντίστροφα; Κοστίζει 15.800 δολάρια, τιμή που έχει δεκαπλασιαστεί σε σύγκριση με τα προ πανδημίας επίπεδα, ενώ έχει αυξηθεί κατά 50% σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα.
îΣυνωστισμός ξένων που θέλουν να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα, την οποία ανακαλύπτουν σιγά σιγά. Πρώτη σε ενδιαφέρον είναι η Γερμανία με 70% και ακολουθούν η Βρετανία και οι ΗΠΑ. Η χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση ζήτησης για ακίνητα στην Ελλάδα είναι η Ισπανία με ποσοστό 323%.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ