Εσύ, παιδί μου, πήγαινε να παίξεις μπάσκετ, δεν κάνεις για σερβιτόρος

Εσύ, παιδί μου, πήγαινε να παίξεις μπάσκετ, δεν κάνεις για σερβιτόρος

«Είναι τεράστια περηφάνια να βλέπεις αυτό το παιδί να έχει φτάσει τόσο ψηλά. Είναι ταπεινό και για αυτό τα κατάφερε πέραν του τρομερού ταλέ­ντου του», λέει η κ. Καίτη, σύζυγος του Γιάννη Τσίκα, που είναι δεύτερος πατέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδελφών του, ιδιοκτήτης του καφέ

«Κιβωτός» στα Σεπόλια. Και προσθέτει η κ. Καίτη: «Ποτέ τα παιδιά δεν ζήτησαν από μόνα τους κάτι ή να πουν δεν έχουμε να φάμε. Ήταν πάντα αξιοπρεπέστατα».

«Αυτό το παλικάρι μας έχει κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο διαφημίζει την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο απ’ άκρη σε άκρη του πλανήτη. Αυτό το μαυράκι που το κυνηγούσαν στα Σεπόλια, αυτό το παιδί μας διδάσκει. Έμαθε να είναι ταπεινός, να μην ξεχνάει από πού ξεκίνησε και να δουλεύει σκληρά. Αν όλοι οι Έλληνες ακολουθούσαμε αυτούς τους κανόνες η Ελλάδα θα ήταν σε άλλο επίπεδο τώρα», προσθέτει περήφανος ο κ. Γιάννης που έχει κάνει χώρο για ένα κάδρο με τη φανέλα του πρωταθλητή του NBA!

Και συνεχίζει: «Τρομερές φατσούλες, με απίστευτη ευγένεια, καλλιεργημένα και πρόσχαρα. Είχαν πάρει από τους γονείς τους την παιδεία από το σπίτι. Και αν κάποιοι δεν έχουν ακόμα μάθει να προφέρουν σωστά το όνομά του ας κάνουν μαθήματα ορθοφωνίας. Όσο για αυτούς που τους ενοχλεί το χρώμα τους, υπάρχει και το… ξίδι». Μάλιστα ο κ. Γιάννης κάποτε προέβλεψε μιλώντας για τον Γιάννη: «Εσύ, παιδί μου, πήγαινε να παίξεις μπάσκετ, δεν κάνεις για σερβιτόρος».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ