Τα κακά νέα: Από τις πυρκαγιές κάηκε η μισή Ελλάδα… Τα… καλά νέα: Έχει απομείνει η άλλη μισή για να την… κάψουμε!

Τα κακά νέα: Από τις πυρκαγιές κάηκε η μισή Ελλάδα… Τα… καλά νέα: Έχει απομείνει η άλλη μισή για να την… κάψουμε!

Επειδή έγιναν κάποιες… αστοχίες (;), κάηκαν Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Αρκαδία κ.ά. Αν είχαν γίνει τίποτα λάθη, η φωτιά θα έφτανε στη Νιγηρία.

Διαβεβαιώνει πάντως ο Χαρδαλιάς ότι δεν υ­πήρξε καμιά καθυστέρηση. Απλά η φωτιά έ­τρεχε πιο γρήγορα από τον κρατικό μηχανισμό.

Για επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών καταγγέλλει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη. Αν είναι δυνατόν να του κλέβει έτσι, ξεδιάντροπα, την «πατέντα» από το Μάτι.

Έχουμε αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο η χώρα να παίρνει από μόνη της φωτιά; Στη σκέψη ότι την… κυβερνάει ο Κυριάκος;

«Όλες οι καμένες εκτάσεις θα αναδασωθούν». Όχι δεν είναι σύντομο ανέκδοτο, το είπε σοβαρά ο πρωθυπουργός.

Σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης επεξεργάζεται ο Βαρουφάκης. Θα εισβάλει νύχτα στο Μαξίμου με ροζ φουλάρι και στολή βατραχανθρώπου.

Παντελώς ανίκανος ο Μητσοτάκης, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. 15 μέρες καίγεται η χώρα και ούτε ένας νεκρός. Ενώ ο Τσίπρας 102 σε δύο – τρεις ώρες μόνο.

Δυσκολεύονται οι επιστήμονες να εξηγήσουν τα αίτια για τον παρατεταμένο καύσωνα στη χώρα. Καλού – κακού, δεν ρωτάνε προς Μαξίμου μεριά, μήπως έχουν τίποτα υπόψη;

Το 30% των αρνητών των εμβολίων είναι δεξιοί/ακροδεξιοί, το 20% αριστεροί και το υπόλοιπο 50%… νοσηλεύεται ήδη. Στα επείγοντα του Δρομοκαΐτειου…

Είμαστε η μοναδική χώ­ρα στον κόσμο όπου οι γιατροί έχουν άποψη για το Σύνταγμα, οι τραγουδιστές για τα εμβόλια και οι influencers για τις πυρκαγιές.

Προειδοποιούν οι ειδικοί ότι μετά τις πυρκαγιές έρχονται καταστροφικές πλημμύρες. Φοβερή χώρα. Ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε!

Στο μεταξύ, η Φώφη ζήτησε την παραίτηση του Χρυσοχοΐδη, του Χαρδαλιά και… ενός μπατζανάκη του Κικίλια.

Κατά της εκκένωσης των περιοχών που καίγο­νται ο Βελόπουλος. Αν είναι δυνατόν, σου λέει, να σώζονται οι άνθρωποι και να καίγεται ο καναπές στον ημιυπαίθριο.

«Η κυβέρνηση αγνόησε το σχέδιο για τις πυρκαγιές που της παραδώσαμε», αποκάλυψε ο Τσίπρας. Έτσι εξηγείται που αυτήν τη φορά δεν είχαμε νεκρούς.

Για τις πυρκαγιές ο Κουτσούμπας αποφάνθηκε ότι «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό». Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε. Πιθανότατα ούτε εκείνος.

Είπε και η Δούρου κάτι «ηρωικά» για τις φωτιές και σκέφτηκα ότι αν ζούσε σήμερα ο Ηρώδης θα ήταν ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού!

Στη «γραμμή Βελόπουλου» ο Πολάκης: «Για τις φωτιές στην Εύβοια φταίνε οι ανεμογεννήτριες». Άκρα Δεξιά και λαϊκίστικη Αριστερά, ένα τσιγάρο δρόμος.

Έξι χρόνια μετά ο Βαρουφάκης συνεχίζει να πιστεύει (;) ότι το 2015 τις τράπεζες τις έκλεισε η ΕΕ. Αυτός, ο Τσίπρας και όλοι οι άλλοι απλά… κυβερνούσαν.

Αναλογικά, για το «όχι» που έγινε «ναι» στο δημοψήφισμα θα έφταιγαν οι εξωγήινοι!

Έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια, να καεί καμιά δεκαριά φορές η χώρα, για να αποφασίσει μια κυβέρνηση να κάνει κακούργημα τον εμπρησμό.

Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης ζητάει ο Αντώναρος και τη διαχείριση των πυρκαγιών να αναλάβει ο… Ρουσόπουλος, όπως το 2007. Τότε που τα μόνα που δεν κάηκαν ήταν τα φύκια στον πλανήτη Κρόνο.

Αν ήμασταν και στον κατακλυσμό του Νώε, ακόμη θα… κόβαμε ξύλα για την Κιβωτό.

Κεραυνοί προκάλεσαν φωτιές σε Χαλκιδική, Ύδρα κ.α. Μέχρι να τελειώσει η τετραετία Μητσοτάκη θα μας έχουν επιτεθεί και οι εξωγήινοι.

Πρώτα ο Κοτζιάς παρομοίασε τον Μητσοτάκη με τον Νέρωνα, μετά ζήτησε εδώ και τώρα την ανατροπή του και όπου να ’ναι…

…ξεκινάει απεργία πείνας με αίτημα να συλληφθεί η Μαρέβα και να πέσουν οι τιμές στο σούσι.

Τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα που την κυβερνά ο Μητσοτάκης και τον α­ντιπολιτεύονται ο Τσίπρας με τη Φώφη, ο Κουτσούμπας με τον Βελόπουλο και τον Βαρουφάκη;

Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Β. Καρράς να ανέβει στη Σκάλα του Μιλάνου, να πάρει το πρωτάθλημα ο ΑΟ Ποντίων Δραπετσώνας.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ