Το ακούσαμε κι αυτό

Το ακούσαμε κι αυτό

Μετά το Brexit και τη μετάλλαξη Δέλτα, ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι ο σκύλος του Ντίλιν είχε «ρομαντικές παρορμήσεις» και τριγυρνούσε διαρκώς ανάμεσα στα πόδια των ανθρώπων στην Ντάουνινγκ Στριτ. Ο Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς αποκάλυψαν το 2019 ότι είχαν υιοθετήσει ένα διασωθέν κουτάβι ράτσας Jack Russell-cross, που ονομάζεται Ντίλιν.

«Είναι ανησυχητικές οι ρομαντικές του παρορμήσεις;», ρώτησε ο Τζόνσον έναν φροντιστή αστυνομικού σκύλου, που είχε έναν σκύλο Αλσατίας, και εκείνος απάντησε:

«Όχι τόσο πολύ, όχι». «Όχι; Λοιπόν, ο σκύλος μου τριγυρίζει διαρκώς στα πόδια των ανθρώπων», είπε ο Τζόνσον, καθώς η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ γελούσε. Κατά την επιθεώρηση των σκύλων της αστυνομίας ο Τζόνσον επαίνεσε τα σκυλιά.

«Εμπνέουν ένα δέος όταν είναι στους δρόμους. Δεν νομίζετε;», είπε ο Τζόνσον και συμπλήρωσε: «Ξέρετε, αν ήσασταν κακοποιός, δεν θα θέλατε να σας δαγκώσουν».

Από την πλευρά της η Πατέλ επαίνεσε τα δό­ντια των σκύλων. «Και αυτά τα δόντια φαίνο­νται αρκετά καλά όταν, όπως είπε ο πρωθυπουργός, πρέπει να κυνηγήσεις κάποιον», είπε η Πατέλ με χαμόγελο.

(Naftemporiki και Reuters)

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: protothema.gr


Σχολιάστε εδώ