Πανδημία, λουκέτα, ανεργία, κρίση με την Τουρκία και «καπάκι» ο μεγαλύτερος καύσωνας της 35ετίας… Και μετά σου λένε ότι είναι… γκαντέμης ο Μητσοτάκης!

Πανδημία, λουκέτα, ανεργία, κρίση με την Τουρκία και «καπάκι» ο μεγαλύτερος καύσωνας της 35ετίας… Και μετά σου λένε ότι είναι… γκαντέμης ο Μητσοτάκης!

Χωρίς καν έναν μεγάλο σεισμό με επίκε­ντρο τον Χολαργό, έστω ένα σοβαρό ναυάγιο στον Κορινθιακό με αντιτορπιλικό.

Στο τέλος, ενδεχόμενη έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης θα είναι παράπλευρη απώλεια και μικρή αναφορά στο δελτίο συμβάντων της Τροχαίας Κυκλάδων.

Αλλά, όπως εξήγησε κι ο πρωθυπουργός, «έ­χουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας». Την… αιτία ψάχνουμε!

Αδίκως ανησυχούν για το μέλλον τους οι μέτριοι μαθητές. Δεν βλέπουν πό­σο καλά τα κατάφερε ο Τσίπρας.

Αυστηρός… Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της όπου είναι απαραίτητο». Από Νέα Επίδαυρο μέχρι και… Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Διαπιστώνει επίσης η κυβέρνηση ότι η Τουρκία «έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από τη νομιμότητα». Ok. Αρκεί να μην πληρώσουμε εμείς τη… διατροφή!

Επιστήμονες εκφράζουν φόβους για έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού τον Αύγουστο. Δηλαδή, ολόκληρο Ιούλιο τι είχαμε; Φουσκοθαλασσιές στ’ ανοιχτά της Τήνου;

Με τη… φόρα που έχει πάρει ο Τσίπρας, όπου να ’ναι θα μοιράζει διπλώματα πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας σε οδηγούς… τρικύκλων.

Ακόμη, influencers θα αποκτούν ειδικότητα χειρούργου – παθολόγου, λαϊκοί οργανοπαίκτες θα προάγονται εν μία νυκτί σε μοριακούς βιολόγους.

Στο μεταξύ, ο Βαρουφάκης συνεχίζει τον πόλεμο κατά της τεχνοφεουδαρχίας από την πισίνα του στην Αίγινα. Επανάσταση χωρίς Dry Martini δεν λέει.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις πυρκαγιές από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανολογώ με την εμπειρία από τον… θρίαμβο στο Μάτι.

Από πλευράς καιρού έχουμε επιστρέψει στο 1987. Σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα ο θάνατος από Covid εργαζόμενου στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μήπως να πάρει και μπόνους για τη χαζομάρα;

Επισημαίνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η αύξηση 2% που έδωσε ο Μητσοτάκης ισοδυναμεί με ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό. Ενώ αν ήταν εκείνοι στα πράγματα, από… Perrier και πάνω.

Συνελήφθησαν στην Ελλάδα μέλη ΜΚΟ που ήταν πράκτορες της Τουρκίας. Τι έγινε; Έκρυβαν εισοδήματα από την εφορία ή δεν είχαν δηλώσει ά­δεια ασκήσεως επαγγέλματος;

Συγγνώμη, αλλά τι νομίζαμε πως κάνουν οι ΜΚΟ στα νησιά μας; Ότι… σώζουν πρόσφυγες;

Θύμωσε μέχρι και ο Κατρούγκαλος με τις προκλήσεις του Ερντογάν. Είναι απορίας άξιον που παραμένει ακόμη όρθια η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Δεν έχει καταρρεύσει από τα… γέλια!

Προς Κουμουνδούρου: Αυτή η πρόταση για αναδρομική εισαγωγή στα ΑΕΙ γίνεται να επεκταθεί και στο «GNTM»; Ξέρω 5 – 6 που αδικήθηκαν κατάφωρα στα casting.

Κύμα επενδύσεων αναμένεται μετά την ανακοίνωση Μητσοτάκη για αύξηση 2% στον κατώτατο μισθό. Τρίζουν τα θεμέλια της Wall Street. Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα… φύκια ανοιχτής θαλάσσης.

Το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ έταζε κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ. Τώρα το πήγε στα 800. Αν καθυστερήσουν οι εκλογές, βλέπω να το πηγαίνει στις 3.000. Το… δεκαπενθήμερο!

Υπέρ της ελεύθερης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν για να μπεις ακόμη και στη «Φάρμα» περνάς από casting.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητάει από την κυβέρνηση να της πουν πόσοι αλλοδαποί υπάρχουν στην Αθήνα. Πιο πιθανό είναι να της εξηγήσουν αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή.

Προφανώς και δεν ήταν απόφαση της Σακελλαροπούλου να μην βραβεύσει τον υβριστή της Ελλάδας Ιάσ. Αποστολόπουλο. Αν ήταν στο χέρι της θα τιμούσε κατευθείαν τον Ερντογάν!

Στο Λουτράκι μητέρα και γιος είχαν στήσει επιχείρηση διακίνησης κάνναβης. Από κοινού, για να γλιτώνουν τα έξοδα σε εργατικά.

Κακοήθειες το ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Φιλιππίδης δεν θα πήγαινε φυλακή, αλλά θα γινόταν πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει και η Λυρική Σκηνή.

Το 40% όσων διαδηλώνουν κατά των εμβολίων είναι, λέει, δεξιοί και ακροδεξιοί. Δηλαδή, το υπόλοιπο 60% τι είναι; Ο­παδοί της Λίβερπουλ;

Κυβέρνηση για κλάματα, αντιπολίτευση για γέλια…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ