Πως να περάσει κανείς το χρόνο σε ένα lockdown

Μερικά διαδικτυακά παιχνίδια μπορείτε να δοκιμάσετε κατά το lockdown

Οι ψυχίατροι επεσήμαναν τη διάκριση μεταξύ οξείας αίσθησης πλήξης και κλινικής διάγνωσης της κατάθλιψης. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το “πλήξη” έχει γίνει συνώνυμο για οποιαδήποτε εμπειρία στην οποία οι άνθρωποι αισθάνονται αποσυνδεμένοι όταν η ζωή φαίνεται χωρίς νόημα ή μη ενδιαφέρουσα. Επομένως, πολλοί άνθρωποι έχουν καταφύγει σε διαδικτυακά παιχνίδια για να συνεχίσουν να απασχολούνται και να ασχολούνται με υγιείς δραστηριότητες. Αυτό το άρθρο αναφέρεται σε μερικά από τα διαδικτυακά παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

1. Κάρτες κατά της ανθρωπότητας

Πιθανότατα έχετε παίξει το δημοφιλές παιχνίδι με κάρτες τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένας διαδικτυακός κλώνος καρτών και κατά της ανθρωπότητας; Δεν απαιτείται σύνδεση ή λήψη. είναι τόσο απλό όσο το άνοιγμα μιας καρτέλας στο πρόγραμμα περιήγησής σας και η δημιουργία μιας αίθουσας στο διαδίκτυο για εσάς και τους φίλους σας. Το χαοτικό παιχνίδι για πάρτι έχει να κάνει με αστείο, περίεργο, νοσηρό και μερικές φορές ακατάλληλο χιούμορ καθώς διασκεδάζετε ο ένας τον άλλον με εξωφρενικές απαντήσεις – ιδανικό για να διατηρείτε τα πνεύματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

2. Διαδικτυακά ονόματα κωδικών

Τα Codenames είναι ένα παιχνίδι πάρτι με βάση τη λέξη που θα δοκιμάσει πόσο καλά μπορείτε και οι φίλοι σας να επικοινωνείτε μεταξύ τους. Βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια το 2016, είναι μια online παραλλαγή που είναι δωρεάν και εξίσου διασκεδαστική.

3. Skribbl.io

Σας φέρνει πίσω στις παλιές σχολές του Pictionary και Draw Something, το Skribbl.io είναι μια διαδικτυακή εναλλακτική λύση για αυτά τα παιχνίδια σχεδίασης. Ανεξάρτητα από το αν είστε Πικάσο ή αποτυχημένο μάθημα τέχνης, ο καθένας μπορεί να περάσει.

4. Spyfall.

Φορέστε το πιο ψέμα πρόσωπό σας και ψεύστε το μέχρι να το κάνετε στο Spyfall, ένα παιχνίδι όπου ο κατάσκοπος προσπαθεί να παραμείνει «κρυμμένος», ενώ οι άλλοι παίκτες καταλαβαίνουν ποιος είναι. Όλοι θα πάρουν έναν ρόλο και θα γνωρίζουν μια συγκεκριμένη τοποθεσία, εκτός από τον κατάσκοπο που πρέπει να ξεφύγει από ένα φράγμα ερωτήσεων.

5. Τηλεγράφημα λυκάνθρωπος.

Το Telegram werewolf είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και για έναν καλό λόγο. Με βάση το εικονικό παιχνίδι πάρτι, οι λυκάνθρωποι κρύβονται μεταξύ των χωρικών και τρώνε ένα κάθε βράδυ, ενώ οι χωρικοί χρησιμοποιούν τις ιδιαίτερες ικανότητες του χαρακτήρα τους για να εκθέσουν τους λυκάνθρωπους. Με περισσότερους από 40 μοναδικούς χαρακτήρες και ρόλους όπως το The Harlot και το The Wolf man, ετοιμαστείτε για όλο το χάος που μπορεί να προκύψει καθώς τα δάχτυλα είναι στραμμένα και τα ονόματα είναι λυγισμένα. Μπορεί να είναι ακόμη πιο εύκολο να παίζετε μέσω του Telegram από το IRL, καθώς το bot χειρίζεται τα πάντα για εσάς.

6. Παιχνίδι περιστέρι.

Το περιστέρι παιχνιδιών είναι σαν μια συλλογή βιβλιοθηκών παιχνιδιών πάρτι που είναι διαθέσιμη στο iMessage. Έχετε κλασικά τηλεφωνικά παιχνίδια όπως το 8 Ball και το Basketball μαζί με πιο παραδοσιακά παιχνίδια όπως το Chess και το Mancala, όλα διασκεδαστικά με τον δικό τους τρόπο.

7. Διαδικτυακοί κουλοχέρηδες.

Οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες όπως το καζινο online NetBet είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο σας με φίλους και συγγενείς που βρίσκονται μακριά από εσάς.

 


Σχολιάστε εδώ