Για την υπέρβαση ο Άρης με την Αστάνα

Για την υπέρβαση ο Άρης με την Αστάνα

Για την μεγάλη υπέρβαση καλείται απόψε να αγωνιστεί ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την Αστάνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (21:30, Novasports 2).

Στον πρώτο αγώνα στο Καζακαστάν οι Θεσσαλονικείς είχαν ηττηθεί με 2-0 και πλέον ο σημερινός αγώνας ειναι σαφώς δύσκολος για την ομάδα του Άκη Μάντζιου αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορουν να γίνουν και οι παίκτες του ΑΡΗ θα παλέψουν για αυτό

Η αποστολή του ΑΡΗ θα είναι: Κάτω από τα δοκάρια ο Ντένις, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, με τους Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνιο πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάνος.
Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ματέο Γκαρσία είναι αμφίβολοι για το ματς των «κίτρινων», ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Γκάνεα, Σιαμπάνη, Μπεναλουάν, Μαρτίνης, Χαΐροβιτς, Δασκαλάκης, Τζέγκο, Σάλιαρης, Χατζηπιρπιρίδης.

Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, θα ξεκινήσουν με τους Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Έμπονγκ, Κουάτ, Τσουπέρκο, Τομάσοφ, Πέδρο Εουτζένιο και Μπαρσεγκιάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιταλός Φάμπρι, με βοηθούς τους Περέτι και Ιμπεριάλε και τέταρτο τον Σάτσι.


Σχολιάστε εδώ