Αστάνα – Άρης 2-0: Η άμυνα πρόδωσε την πρόκριση (Europa Conference League)

Αστάνα – Άρης 2-0: Η άμυνα πρόδωσε την πρόκριση (Europa Conference League)

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μια αδράνεια της άμυνας στο δεύτερο και ο… μοιραίος Μαντσίνι, δυσκολέυουν την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο Άρης με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μετά την ήττα (0-2) οι ελπίδες μειώνονται αισθητά καθώς απομένει μόνο μια βδομάδα και θαύματα δεν γίνονται!

Ο Άρης χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 6′ όταν από λάθος στην άμυνα των Καζάκων, ο Μπερτόγλιο βρίσκεται σε θέση βολής αλλά «σημαδεύει» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Παρά την υπεροχή του, ο Άρης δεν μπορεί να «κρύψει» τα κενά στην άμυνα του και στο 9′ ο Τομάσοφ σε τελική… δώρο, ευτυχώς για τους Θεσσαλονικείς, σημαδεύει και αυτός τον Ντενίς.

Η Αστάνα στην δεύτερη τους… απόπειρα για τελική, ανοιγουν το σκορ, με τον Τομάσοφ! Ο Κροάτης βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Ντενίς από μακριά με τον βραζιλιάνο να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.

Στο Β ημίχρονο ο Άρης δεν μπαίνει δυναμικά και η Αστάνα που είναι σαφώς πιο έτοιμη, κυριαρχεί. Χάνει ακόμα μια, πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 54′, με τον Ντενίς να «βγάζει» την σκαστή κεφαλιά του Εουζένιο, στην απόκρουση του αγώνα. Η επόμενη κεφαλιά των Καζάκων βρήκε δίχτυα. Ο Τομάσοφ και πάλι, βγήκε στη πλάτη της άμυνας και νίκησε εύκολα τον ανύμπορο Ντενίς για το 2-0 της Αστάνα.


Σχολιάστε εδώ