Κάθε δύο μέρες αλλάζουν τα μέτρα για την εστίαση, κάθε τρεις για τις μετακινήσεις… Η κυβέρνηση είναι στον σωστό δρόμο, αν στόχος της είναι να γίνουν όλα… μπάχαλο

Κάθε δύο μέρες αλλάζουν τα μέτρα για την εστίαση, κάθε τρεις για τις μετακινήσεις… Η κυβέρνηση είναι στον σωστό δρόμο, αν στόχος της είναι να γίνουν όλα… μπάχαλο

Γιατί λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στην κυβέρνηση τα έχουν χαμένα; Αποκλείεται, δηλαδή, να μην ξέρουν α­πλά τι τους γίνεται; Ή έστω σε συνδυασμό…

Μετά την έγκριση του σχεδίου για το Ταμείο Ανάκαμψης ο Κυριάκος δήλωσε… πανηγυρικά: «Τώρα ξεκινάει η σκληρή δουλειά». Μέχρι τώρα έπαιζαν μπιρίμπα;

Καθηγητές προβλέπουν τον Αύγουστο 6.000 κρούσματα τη μέρα, 20.000 τον Οκτώβριο. Και τον Γενάρη; 1 εκατομμύριο;

Προς Θεού, μην πει κανείς στον Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση «σέρνεται» γενικώς. Νομίζει ότι προπονεί τη Μαντσεστερ Σίτι ειδικώς.

Το κακό δεν είναι που ο Τσίπρας πιστεύει πως το παλιό απέτυχε. Το… χειρότερο είναι ότι νομίζει πως εκπροσωπεί το νέο. (Συγκριτικά με τον Ομέρ Βρυώνη;)

Κατά δήλωση του πρωθυπουργού, η ανάπτυξη είναι ήδη καθοδόν. Στην… Εθνική Τορόντο – Κεμπέκ (…με τρίκυκλο μοτοσακό).

Με πρόβλεψη για 18.000 – 20.000 κρούσματα την ημέρα τον Οκτώβριο, το ερώτημα δεν είναι τι μέτρα θα πάρουμε. Αλλά αν και πότε θα… πάρουμε τα βουνά!

Φοβάται η Θ. Τζάκρη να κάνει το εμβόλιο μήπως και αλλοιωθεί το DNA της. Και ξαφνικά αρχίσει να μπερδεύει τις μπουτίκ του Κολωνακίου όταν πάει για ψώνια.

Δεκάδες νεκροί από τις πλημμύρες σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Τι έγινε; Αρχίσαμε τις εξαγωγές του know how στην Ευρώπη;

Ο Πολάκης ονειρεύεται «δεύτερη φορά» με διώξεις και εκκαθαρίσεις. Αναλογικά, πάντως, για πολύ λιγότερα έκαψαν την Ζαν ντ’ Αρκ!

Το 83% των εργαζομένων λέει ότι τα 650 ευρώ βασικός μισθός δεν φτάνουν για να ζήσει. Το άλλο 17% έχει… αγχωθεί για το πού θα επενδύσει τα χρήματα.

Προειδοποιεί ο Ν. Αναστασιάδης ότι σε οποιαδήποτε πρόκληση του Ερντογάν θα αντιδράσει ανάλογα. Με… προσευχές και λιτανείες!

Άκου πανηγύρια χωρίς χορό! Σαν να λέμε… τζατζίκι χωρίς σκόρδο. ΣΥΡΙΖΑ δίχως Πολάκη!

Καλού–κακού, ας έχουν τον νου τους με το θέμα των εκλογών εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Μην την πατήσουν σαν τη γαλόπουλα, που βιαζόταν να… φτάσουν τα Χριστούγεννα.

«Ο κόσμος σήμερα είναι πιο άδικος από ποτέ». Ποιος Ν. Ξανθόπουλος σε ταινία του ’60; Ο Τσίπρας στο Economist.

Τώρα, αυτή η μανία του Λοβέρδου να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ θυμίζει το παλιό λαϊκό άσμα «μη σκαλίζεις τη στάχτη να ξανάβρεις φωτιά» (…να κάνεις μπάρμπεκιου).

Έργα ανάπλασης στην πλατεία Συντάγματος προανήγγειλε ο Κ. Μπακογιάννης. Ωχ! Βλέπω να φυτεύει κοκοφοίνικες στην Ερμού, να στήνει νεροτσουλήθρες έξω από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο ένας επιδημιολόγος προβλέπει 10.000 κρούσματα, ο άλλος 20.000. Αν ήταν σεισμολόγοι, 10 εκατ. Έλληνες θα είχαν ήδη μεταναστεύσει!

Ακούω ότι στη μετά Μητσοτάκη εποχή ρόλο στη ΝΔ θα παίξουν Χατζηδάκης, Πατούλης κ.λπ. Ο Στ. Γονίδης όχι; Ο Γ. Τσαλίκης έστω;

«Ο καπιταλισμός πέθανε», ανήγγειλε θριαμβευτικά ο Βαρουφάκης. Λογικό. Με 40 βαθμούς θερμοκρασία κι εγώ, προς στιγμήν, νόμιζα πως δεν ζει η… πεθερά μου.

Η ΚΝΕ έκανε εκδήλωση κατά του ιμπεριαλισμού σε κατασκήνωση στη Μυτιλήνη. Άντε και την επόμενη φορά σε river party στην Κωπαΐδα.

Κι άλλο ανέκδοτο. «Απαιτούνται νέοι αγώνες για τη δημοκρατία», είπε ο Γ. Παπανδρέου – και αμέσως μετά έκανε μια ακόμη βουτιά στη πισίνα.

Η Αχτσιόγλου πήγε σε εκδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν γεννήσει. Από νωρίς στις κακουχίες το αγέννητο.

Ενώ αν (το) πήγαινε έναν Ρέμο, μια Πάολα, έστω έναν Κιάμο. Θα έβλεπε από πρώ­το χέρι τα καλά του καπιταλισμού.

Πλάκα έχει ότι για πρόωρες εκλογές μιλάνε μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και πρωτίστως αυτούς δεν τους συμφέρει.

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κάνουν 15λεπτο διάλειμμα ανάμεσα στα… διαλείμματα!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ