Η Affidea στο πλευρό του Θέμη Γεωργαντά

Η Affidea στο πλευρό του Θέμη Γεωργαντά

Με την ευγενική ιατρική υποστήριξη του ομίλου Affidea για την ασφαλή διεξαγωγή της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», που συνέχισε  την πολύ επιτυχημένη πορεία της για 3η χρονιά στον ΣΚΑΙ, ολοκληρώθηκαν και φέτος τα γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής. Ο παρουσιαστής και οι καλεσμένοι του είχαν στο πλάι του τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea όλη τη σεζόν κι έτσι ένιωθαν ασφαλείς και σίγουροι ότι τα επεισόδια γυρίστηκαν σύμφωνα με τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι καλεσμένοι του έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του ομίλου Affidea, το έμπειρο και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό ανέλαβε να πραγματοποιήσει εξετάσεις έναντι της COVID-19 σε όλους τους συνεργάτες και καλεσμένους της παραγωγής, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγεία των εξεταζόμενων και των εξεταστών. Το Τμήμα Εξωτερικών Υπηρεσιών της Affidea άλλωστε ακολουθεί όλες τις διαδικασίες ελέγχου και ευθυγραμμίζεται πιστά με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, σχετικά με την προφύλαξη, τους κανόνες υγιεινής και την επαρκή απολύμανση. 

Λειτουργώντας με υπευθυνότητα και παραμένοντας πιστή στο έργο της για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, η Affidea συμβάλλει ουσιαστικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τη διενέργεια ελέγχων όχι μόνο στα διαγνωστικά κέντρα της αλλά και κατ’ οίκον, μέσω των εξωτερικών υπηρεσιών της, με τις οποίες ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει τις εξετάσεις του με ασφάλεια, χωρίς μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και επισκέψεις σε κλειστούς χώρους συγχρωτισμού. 

Ραντεβού στον τηλεοπτικό αέρα από τον Οκτώβριο πάλι!


Σχολιάστε εδώ