Τελικά, το φως που βλέπαμε στο βάθος δεν ήταν η άκρη του τούνελ, αλλά η αρχή ενός νέου… βαθύτερου

Τελικά, το φως που βλέπαμε στο βάθος δεν ήταν η άκρη του τούνελ, αλλά η αρχή ενός νέου… βαθύτερου

Για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί η κυβέρνηση επιστρατεύει παπάδες, δημάρχους, influencers. Γιατί δεν εκμεταλλεύεται top models και make up artists;

Κατά τον Μητσοτάκη, για το μπάχαλο στη χώρα ευθύνεται η αντιπολίτευση, τα social media, η… αφρικανική σκόνη και οι εξωγήινοι.

«Ανάπτυξη χωρίς αύξηση των εισοδημάτων δεν γίνεται», δηλώνει ο Τσίπρας. Τα δε χρήματα για την αύξηση των εισοδημάτων θα προέλθουν από τα γνωστά… λεφτόδεντρα της Κουμουνδούρου.

Αυξάνονται οι παρενέργειες από τα εμβόλια. 45χρονος, μία εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση με AstraZeneca, σκοτώθηκε σε τροχαίο. (Με τρίκυκλο…)

Σε έναν άλλον, 65χρονο, που ήταν μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης, ανέβηκε η χοληστερίνη στο 400. Στο μεταξύ, είχε καταναλώσει δύο ψητά γουρουνόπουλα και… τρεις πίτσες.

Πανηγυρίζουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα του 2015. Τότε που το «Όχι» έγινε «Ναι» και… πάνω που ήταν να πάρουμε την Πόλη, μας πήραν αίφνης και τα… σώβρακα.

Είπε ο Τσίπρας ότι δεν θέλουν να νικήσουν τη Δεξιά για να καθίσουν ξανά στις καρέκλες της εξουσίας. Την επόμενη φορά θα βάλουν… σεζ λονγκ.

«Παραμένει επίκαιρο το μήνυμα του δημοψηφίσματος», τονίζει το ΜέΡΑ25. Να το γιορτάζουμε στο εξής σε ετήσια βάση. Κάτι σαν την Πρωταπριλιά και τις Απόκριες.

Επικρίνει την Κεραμέως ο Στ. Μάνος για το γεγονός ότι δεν προχωράει γρήγορα τις αλλαγές στην Παιδεία. Και καθυστερεί να τα κάνει… όλα μπάχαλο!

Το 2012 – 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ δίκασε στο Σύνταγμα Μέρκελ και ΔΝΤ. Τώρα θέλει να καθίσει στο σκαμνί τον Ζούκερμπεργκ. Να, με κάτι τέτοια, θα μείνει άνεργος ο Σεφερλής και θα κατέβει για βουλευτής.

Σύμφωνα με έρευνα, το 6,4% πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές νικητής δεν θα είναι ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά; Ο… Αστέρας Τρίπολης;

Ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τον Αναστασιάδη ότι η Ελλάδα είναι σταθερά στο πλευρό της Κύπρου. Και, δηλαδή, αυτό τώρα είναι καλό για την… Κύπρο;

Κάποιοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, μην τυχόν αλλοιωθεί το DNA τους. Και από ψεκασμένοι γίνουν… κανονικοί άνθρωποι.

Αν στις επόμενες εκλογές δεν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα… καταστραφεί η χώρα, προειδοποιεί η Όλγα του Γεροβασίλη. Όταν ο πολιτικός βερμπαλισμός παίρνει διαστάσεις… ανοησίας.

Ο Χατζηδάκης πρέπει να είναι ο μοναδικός, στη χώρα, που πιστεύει ότι οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό είναι προς όφελος των ασφαλισμένων. Όλως τυχαίως, συμφωνεί και ο… πρόεδρος του ΣΕΒ.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό και τις μεταλλάξεις του», προειδοποιούν οι επιστήμονες. Σιγά το δύσκολο! Εδώ μάθαμε να ζούμε με Άδωνη και Πολάκη.

Και νέα σοβαρή προειδοποίηση από την Όλγα Γεροβασίλη: Αν φέτος δεν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα ανέβουν οι τιμές στα μούσμουλα.

Το 13,4% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βαρουφάκη. Ως πολιτικό αρχηγό ή ως… κονφερασιέ;

Σοβαρός, υποτίθεται, καθηγητής (Ιωαννίδης) ισχυρίζεται ότι αν στην Ελλάδα δεν είχαν παρθεί μέτρα για την πανδημία θα ήταν πολύ καλύτερα. Για τα… γραφεία τελετών;

Αυστηρά μέτρα για τα ταξίδια προς το εξωτερικό, τα νησιά, από νομό σε νομό. Οι μετακινήσεις, aller retour, σαλόνι – κρεβατοκάμαρα συνεχίζουν να είναι ελεύθερες;

«Τέρμα οι όρθιοι στους χώρους διασκέδασης», α­νήγγειλε ο Ν. Χαρδαλιάς. Καταπώς φαίνεται, η τελευταία φορά που πήγε σε μπαρ/κλαμπ ήταν πριν ανακαλυφθούν τα κινητά τηλέφωνα.

Πέντε στους δέκα Έλληνες ανησυχούν σοβαρά για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Μην τυχόν λιώσουν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο, ανέβουν τα νερά της θάλασσας…

…και χαθεί το «Super Paradise» στη Μύκονο!

Φοβάται ο κυρ Μήτσος στα Πετράλωνα ότι με το εμβόλιο θα αλλάξει το DNA του. Κι από μανάβης θα γίνει… influencer.

Περνάει κρίση και το… έγκλημα στη χώρα. Τώρα ληστεύουν και συνοικιακά σούπερ μάρκετ. Ποια έχουν σειρά; Περίπτερα και καντίνες;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ