Είμαστε όλοι με τον Χρήστο

Είμαστε όλοι με τον Χρήστο

Mήνυμα για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στη χώρα μας στέλνει ο Χρήστος Μάστορας, ο ο­ποίος έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Σε ένα βί­ντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» ξεκαθαρίζει αρχικά ότι δεν μιλά ως μέρος κάποιας διαφήμισης ή στα πλαίσια κάποιας προπαγάνδας. «Με αγάπη και χωρίς φόβο. Ας υψώσουμε το τείχος της αγάπης… Ο υγιής διάλογος είναι δεκτός, θεμιτός και επιθυμητός», τονίζει και προσθέτει:

«Δεν θέλω απλά να υπάρχω, θέλω να αγκαλιάζω, να φωνάζω, να γελάω και να ερωτεύομαι από κοντά. Χωρίς φόβο λοιπόν μη σπάσω είτε απ’ τον ιό είτε από τα σχόλια που μπορεί να προσπαθήσουν να με ρίξουν, υψώνω τείχος. Αυτό είναι το τείχος της αγάπης. Είναι ένα τείχος που σας καλώ να χτίσουμε μαζί χωρίς φόβο, δεν είμαι οπαδός, δεν είμαι χρωματισμένος, δεν προωθώ καμιά πολιτική ατζέντα. Και θα ήταν ό,τι καλύτερο για όλους μας, να έβλεπες όλη τη Βουλή ενωμένη σαν μια γροθιά να προσπαθεί να κάνει το σωστό, χωρίς να χρειάζονται οι όροι αριστερά και δεξιά. Για μια φορά ας πάμε μπροστά. Εμένα μου είναι αδιάφορες οι καρέκλες. Δεν είναι όλα εξουσία και δεν είναι όλα πολιτική. Αυτή η κρίσιμη στιγμή μας αφορά όλους. Γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι. Σκεφτείτε το, ψάξτε τις στατιστικές κάντε τα μαθηματικά και αν δεν σας κάνουν πετάξτε τα και μαζί με αυτά πετάξτε και την άποψή μου. Με αγάπη».

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: yupiii.gr


Σχολιάστε εδώ