Αν ο Μητσοτάκης δίνει στους νέους 150 ευρώ για να εμβολιασθούν, πόσα θα δώσει μεθαύριο για να τον ψηφίσουν; 1 εκατ.;

Αν ο Μητσοτάκης δίνει στους νέους 150 ευρώ για να εμβολιασθούν, πόσα θα δώσει μεθαύριο για να τον ψηφίσουν; 1 εκατ.;

Και σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών; Το μεροκάματο του Αντ. Ρέμου;

Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς στρατηγική ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα των εμβολίων, ας το πει και στον Μητσοτάκη, μήπως την… αλλάξει.

Κατάργηση του ωραρίου, προαιρετική προσέλευση στην εργασία και δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες της Μποφίλιου;

Στο Εργασιακό συνέλαβαν τον δολοφόνο στα Γλυκά Νερά. Στο Ασφαλιστικό τον Χρυσαυγίτη Χρ. Παππά. Μεθαύριο, στο μπάχαλο με την Παιδεία, προβλέπω να εντοπίζουν εξωγήινους.

«Το να μην έχουμε νέα lockdowns είναι εφικτό», είπε ο Κυριάκος. Το να έχουμε είναι θέμα χρόνου.

Πόλεμο κατά του Facebook κήρυξαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μικρό το κακό, αν σκεφτείς ότι παλιότερα ο άλλος κυνηγούσε ανεμόμυλους.

Έξω φρενών στον ΣΥΡΙΖΑ για το μπόνους των 150 ευρώ. Αν ήταν στα πράγματα εκείνοι θα έδιναν 300. Και κουπόνια για long weekend στο «Costa Navarino».

Για… υποχωρητική στά­ση έναντι της Τουρκίας κατηγορεί τον Μητσοτάκη η Φώφη. Ενώ αν ήταν εκείνη πρωθυπουργός…

…θα είχαμε ήδη μπει θριαμβευτές στη Βασιλεύ­ουσα με επικεφαλής του Γ΄ Σώματος Στρατού τον Κεγκέρογλου. Σε ρόλο αγγελιοφόρου – τραυματιοφορέα ο Σκανδαλίδης.

Σε επίσημη έκθεση των ΗΠΑ για τα UFO, παραδόξως, δεν γίνεται καμιά αναφορά στον Πολάκη. Μάλλον δεν έχουν καταλήξει από ποιον… πλανήτη ήρθε.

Για παράβαση καθήκοντος παραπέμπεται ο Ν. Παππάς, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν. Αν ήταν και για δωροληψία, δηλαδή, τι θα έκαναν; Beach party;

Ενώ ο κόσμος έξω από το σχολείο αποδοκίμαζε τον Μητσοτάκη, εκείνος χαιρετούσε… ευτυχισμένος. Σπουδαίο πράγμα η… άγνοια της πραγματικότητας.

Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

Δύο χρόνια πριν από τις εκλογές ο Τσίπρας τάζει 800 ευρώ κατώτατο μισθό, μείωση ωρών εργασίας κ.λπ. Δηλαδή, προεκλογικά τι πρόκειται να υποσχεθεί;

Καύσωνες, ξηρασία και λιμοί απειλούν την ανθρωπότητα. Άρα αδίκως ανησυχούσαμε για τον Κατρού­γκαλο.

Σύμφωνα με τον Τσίπρα, όπου να ‘ναι καταρρέει ο νεοφιλελευθερισμός. Ελπίζω όχι αυτό το weekend, πρόεδρε, γιατί θα λείπουμε εκτός Αθηνών.

Ενώ κατά τον Κουτσούμπα ήρθε η ώρα να περάσουμε από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό και τον… κομμουνισμό. Με ΙΧ θα πάμε ή με κρις κραφτ; Να ξέρουμε, αν είναι να πάρουμε σωσίβιο.

Συγγνώμη, αλλά αν η δημοκρατία στη χώρα κινδυνεύει επειδή μπλόκαρε το Facebook τον Πολάκη, μη σώσει να… σωθεί τέτοια δημοκρατία.

Απορία: Ο Μητσοτάκης είναι μονίμως και χωρίς λόγο αισιόδοξος βάσει σχεδίου ή είναι που δεν ξέρει τι του γίνεται;

Έρευνα έδειξε ότι έξι στους δέκα πιστεύουν πως η χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια συνιστά παραχάραξη της Ιστορίας. Οι άλλοι τέσσερις τι νομίζουν; Πως είναι μια βραδιά στην Πάολα;

Ο άλλος χρειάστηκε λίγα λεπτά για να κλέψει τους πίνακες και η αστυνομία εννέα χρόνια για να τον συλλάβει. Δημόσιο – ιδιωτική πρωτοβουλία 0-1.

Και γιατί, δηλαδή, να μην τάζει ο Τσίπρας 800 ευρώ κατώτατο μισθό, μείωση ωρών εργασίας κ.ά.; Μήπως θα χρειαστεί να τα υλοποιήσει;

Καθοριστικές οι επόμενες δύο εβδομάδες για τον τουρισμό. Πριν από τις δύο μεθεπόμενες, που θα είναι κρίσιμες. Ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο ιδιάζουσας σημασίας.

Στο μεταξύ ο Βαρουφάκης συνεχίζει τον α­γώνα του κατά της χρεοδουλοπαροικίας από την πισίνα του στην Αίγινα. No pasaran, Μπιλ Γκέιτς!

Το Twitter μπλόκαρε τον Τραμπ ενώ ήταν εν ενεργεία Πρόεδρος των ΗΠΑ και στην Ελλάδα υ­πάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι ο ιδιοκτήτης του Facebook παίρνει… εντολές από τον Μητσοτάκη. Πιο γραφικός, πεθαίνεις!

56χρονος με Alzheimer στις ΗΠΑ παντρεύτηκε δεύτερη φορά την ίδια γυναίκα. Χρειάζεται άλλη απόδειξη ότι τα έχει… εντελώς χαμένα;

Θα έχει παγώσει η έρημος Σαχάρα, η Γη θα έχει γίνει επίπεδη και το ΚΚΕ θα συνεχίζει να ζητάει αποδέσμευση της χώρας από ΝΑΤΟ και ΕΕ!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ