Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βάλσαμο για την ψυχή μου… – Είμαι καταπιεσμένη…

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βάλσαμο για την ψυχή μου… – Είμαι καταπιεσμένη…

«Μπορεί να φαίνεται παράξενο στον κόσμο αλλά είναι η εργασία μου. Η εργασία μας εκτός ότι μας προσφέρει την οικονομική ασφάλεια ή τον τρόπο για να επιβιώνουμε, μας προσφέρει περισσότερα πράγματα.

Αυτό που έχουμε επιλέξει, αν είναι κάτι που αγαπάμε και μας αποδίδει, σχεδόν μας προσδιορίζει, μας κάνει να έχουμε όνειρα, να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε άλλες δυσκολίες που ενδεχομένως φέρνει η ζωή. Έχουμε μια βάση, είναι μια αξία για μας. Οπότε το κομμάτι της εργασίας μου λείπει επειδή έχει να κάνει άμεσα με την αλλαγή των συστημάτων και την άμεση παρουσία της ανθρώπινης φύσης.

Μου έχει λείψει αυτή η ανταλλαγή. Για μένα ήταν μεγάλο δώρο και βάλσαμο για την ψυχή μου. Οπότε τώρα αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα δηλητήριο παραπάνω μέσα μου. Είμαι καταπιεσμένη, δεν μπορώ να εκφραστώ και δεν μπορώ να εργαστώ. Έχει μια διπλή υπόσταση το επάγγελμα του καλλιτέχνη. Σου στερεί πάρα πολλά πράγματα, ακόμα και την εξέλιξη.

Σαφώς ψάχνουμε άλλους τρόπους για να εξελιχθούμε, αλλά για τους καλλιτέχνες η εργασία μας είναι μια πολύ σπουδαία αφορμή για να βλέπουμε τι συμβαίνει μέσα μας, στον κόσμο, οπότε όλα αυτά τα έχουμε στερηθεί».

Υπογραφή: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τραγουδίστρια

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: facebook.com/eleonora.zouganeli.official


Σχολιάστε εδώ