Καλά που την είδαμε την πρόκληση εκ μέρους του Ζάεφ… Ναι μεν αποκάλεσε τα Σκόπια σκέτο… «Μακεδονία», αλλά δεν τα είπε και Νέα Ιωνία Βόλου

Καλά που την είδαμε την πρόκληση εκ μέρους του Ζάεφ… Ναι μεν αποκάλεσε τα Σκόπια σκέτο… «Μακεδονία», αλλά δεν τα είπε και Νέα Ιωνία Βόλου

Αυστηρό μήνυμα της κυβέρνησης προς τον Ζάεφ: Αν συνεχίσει τις προκλήσεις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να… θυμώσει ο Άδωνης.

Κι άλλο ανέκδοτο: Α­φού αντάλλαξαν το ό­νομα της Μακεδονίας με μια γραβάτα (!), στον ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν που τα Σκόπια δεν τηρούν τη Συμφωνία. (Πλάκα θα ’χει να ζητήσουν πίσω τη γραβάτα…)

Αποκλειστικό: Σύμφωνα με καταγγελία της ΝΔ, οι δολοφόνοι του Καποδίστρια είχαν αποφυλακισθεί με τον «νόμο Παρασκευόπουλου».

«Η κυβέρνηση λειτουργεί αποτελεσματικά», διαπιστώνει ο πρωθυπουργός. Τα ίδια έλεγε και ο καπετάνιος του «Τιτανικού», πριν… φιληθεί κάπως απρόσεκτα με το παγόβουνο.

Κακοήθειες αυτά που ακούγονται ότι αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκοβε σε οκτώ κομμάτια τη Γραμμή 4 του μετρό και θα έδινε τη δουλειά σε κολλητό του εργολάβο.

Προκλητικοί δεν είναι οι Σκοπιανοί που δεν τηρούν τη συμφωνία. Αφελείς είναι μερικοί εδώ που πίστεψαν ότι θα την τηρήσουν!

Ο οποίος στη συνέχεια θα προσπαθούσε να αγοράσει κανάλι με «μαϊμού» διαδικασίες και εγγύηση κάτι μηχανότρατες στη λίμνη της Κωπαΐδας.

Τελικά, ο Βούλγαρος, φερόμενος ως βιαστής, δεν είναι μεταξύ των 4.000 – 5.000 εγκληματιών, κακοποιών, ναρκέμπορων, σαλταδόρων που βγήκαν έξω με τον «νόμο Παρασκευόπουλου».

Ώστε τα Σκόπια δεν σέβονται τη Συμφωνία των Πρεσπών; Σοβαρά, ε; Για κοίτα κάτι πράγματα!

Να ψηφίσουμε «εδώ και τώρα» τα μνημόνια
με τα Σκόπια ζητάει ο Κατρού­γκαλος. Κανέναν πρόβλημα με το γεγονός ότι τα Σκόπια δεν τηρούν τη Συμφωνία.

Η κυβέρνηση χρειά­στηκε δύο χρόνια για να καταλάβει ότι πρέπει να γίνει πιο αυστηρός ο ποινικός κώδικας. Τα επόμενα δύο θα μελετάει τις αλλαγές…

…άλλα δύο θα τις επεξεργάζεται κι εκεί κατά το 2030 θα είναι έτοιμη να τις εφαρμόσει!

Να… γκρεμίσει τη χρεοδουλοπαροικία φιλοδοξεί ο Βαρουφάκης. Όσο βλέπει οράματα, κανένα πρόβλημα. Αν αρχίσει να ακούει και φωνές, να ανησυχήσει!

Πρώτα ο Τσίπρας έ­γρα­ψε για τα σύννεφα που διώχνουν τη βροχή, μετά για τη μουσική, τη… γλώσσα όλων των συναισθημάτων. Όπου να ’ναι…

…τον βλέπω με λαχανί πουκάμισο και λουλούδια στα μαλλιά να τρέχει ανέμελος στην Πανεπιστημίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας», δηλώνει ο Τζανακόπουλος. Σκέψου σοκ που έχει να πάθει έτσι και το μάθει η… χώρα.

Προϊόντος του χρόνου οι απόψεις του Βαρουφάκη γίνονται πιο γραφικές κι από τα… στενά της Πλάκας.

Φόνοι, βιασμοί, επιθέσεις με βιτριόλι…Τι άλλο φοβερό και τρομερό μπορεί να συμβεί στη χώρα; Να πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα;

Ναι, είναι τόσο ισχυρή η Συμφωνία των Πρεσπών, ώστε… παρακαλάμε τον Ζάεφ να την τηρήσει. Αν κι εφόσον κρίνει σκόπιμο να την εφαρμόσει.

Κατά των εμβολίων ο Πολάκης, ο Βελόπουλος και ο Σώρρας. Πώς λέμε… η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα.

Μετά τον Τζανακόπου­λο, που δήλωσε ότι «είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», είχαμε βαρυσήμαντη παρέμβαση του Στ. Γονίδη: «Θέλω να φάω τον Τζάστιν Μπίμπερ»!

Είδηση δεν είναι ότι τα Σκόπια δεν τηρούν τη Συμφωνία. Είδηση θα ήταν αν την τηρούσαν.

Όπου να ’ναι, οι φόνοι και οι βιασμοί θα είναι περισσότεροι και από τα κρούσματα κορονοϊού.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ