H Ιταλία στους 16 του Euro 2020 – Έβγαλε Κιέζα από το μανίκι ο Μαντσίνι!

H Ιταλία στους 16 του Euro 2020 – Έβγαλε Κιέζα από το μανίκι ο Μαντσίνι!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έβγαλε Κιέζα-Πεσίνα από το μανικι και σκόραραν στην παράταση και λύγισαν με 2-1 την πολύ καλή Αυστρία στην παράταση και η Ιταλία προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πορτογαλία ή Βέλγιο.

Η Ιταλία έκανε τα εύκολα δύσκολα, βρέθηκε ακόμα και κοντά να δεχθεί το πρώτο γκολ όμως η είσοδος του Φεντερίκο Κιέζα άλλαξε τα δεδομένα καθώς με συνεχείς διαγώνιες κινήσεις απο τα δεξιά της άμυνας των Αυστριακών έφτασε στο γκόλ και μαζί με τον Πεσίνα έδωσαν τη νίκη στην παράταση μπροστά στο κοινό του “Γουέμπλεϊ”.

Ιταλία: 4-3-3  Ο Ντοναρούμα στην εστία, με τους Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα στην άμυνα. Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι η τριάδα στα χαφ, με τους Μπεράρντι, Ινσίνιε να πλαισιώνουν τον Ιμόμπιλε στην επίθεση.

Αυστρλια: 4-2-3-1  Ο Μπάχμαν στο τέρμα, με τους Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Αλάμπα στην τετράδα της άμυνας. Γκρίλιτς και Σλάγκερ οι δύο στον άξονα, με τους Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Μπαουμγκάρτνερ στην μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αρναούτοβιτς.

Φωτο: twitter/uefaeuro2020


Σχολιάστε εδώ