Μικρά οικονομικά: Ριζώνει η τηλεργασία… – Πέταξαν στα ύψη οι αντικειμενικές αξίες στην Αττική

Μικρά οικονομικά: Ριζώνει η τηλεργασία… – Πέταξαν στα ύψη οι αντικειμενικές αξίες στην Αττική

Η Facebook θα επιτρέψει σε όλους τους εργαζομένους της που δουλεύουν μακριά από το γραφείο να συνεχίσουν την τηλεργασία και μετά το τέλος της πανδημίας Covid-19. Ο διευθύνων σύμβουλος Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε στους εργαζομένους ότι σχεδιάζει να περάσει μέχρι το μισό διάστημα του 2022 εργαζόμενος μακριά από το γραφείο του.

Με το χέρι απλωμένο περιμένει ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας να πάρει την προκαταβολή του 13% από το Ταμείο Ανάκαμψης, που ανέρχεται σε 4 δισ. ευρώ.

Μόνιμος στο τιμόνι του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) ο Αντώνης Μακρής, ο οποίος επανεκλέχθηκε για την περίοδο 2021 – 2024. Καλή επιτυχία.

Πέταξαν στα ύψη οι αντικειμενικές αξίες στην Αττική. Η μέση τιμή εκτινά­χθηκε στα 1.715 ευρώ από 1.405 ευρώ. Στο 83% των περιοχών υπήρξε αύξηση και μόλις στο 4% μείωση. Στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές των βορείων προαστίων (Χαλάνδρι, Βριλήσσια) έγιναν οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις.

Στην Cosco πέρασε το επιπλέον 16% του ΟΛΠ! Άντε να δούμε τι θα μείνει σε ελληνικά χέρια… Οι συνολικές επενδύσεις της Cosco στον ΟΛΠ ανέρχονται σε 612 εκατ. ευρώ. Για το 51% που πήρε τον Αύγουστο του 2016 έδωσε 293,7 εκατ. ευρώ.

Πούλα, πούλα… Οι διαγωνισμοί για τα περιφερειακά λιμάνια, διεθνούς ενδιαφέροντος, που ελέγχει το ΤΑΙΠΕΔ είναι στην ανάδειξη του προτιμητέου επενδυτή για τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας και σειρά θα πάρουν της Ηγουμενίτσας και του Ηρακλείου. Ακολουθούν τα λιμάνια του Βόλου και της Κέρκυρας.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ