Mad VMA21 από τη ΔΕΗ: Μια γέυση απο τα φετινά βραβεία (φωτο)

Mad VMA21 από τη ΔΕΗ: Μια γέυση απο τα φετινά βραβεία (φωτο)

To μοναδικό ντουέτο έριξε την αυλαία των φετινών βραβείων!

Και ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε μόνη στη σκηνή τα παλιά, διαχρονικά τραγούδια της, ξαφνικά κάλεσε δίπλα της έναν αγαπημένο καλλιτέχνη και frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, Χρήστο Μάστορα. Και εκεί ήταν που θυμηθήκαμε ένα όμορφο τραγούδι από τα παλιά, το “Έλα Που Φοβάμαι”. Οι δύο καλλιτέχνες απογείωσαν το συγκεκριμένο τραγούδι, δίνοντάς του μια πινελιά νοσταλγίας και καψούρας!

Δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο η βραδιά των Mad VMA21 από τη ΔΕΗ!



Τι συμβαίνει όταν δύο επιτυχημένοι trappers ανεβαίνουν στη σκηνή των βραβείων;

Στα Mad VMA21 από τη ΔΕΗ όλα είναι δυνατά και κάθε αναπάντεχη συνεργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί! Αυτή τη φορά, ο Mad Clip μαζί με τον Light “ένωσαν” τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν μαζί ένα απίστευτο medley, που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε!

Μία αναπάντεχη συνεργασία που “σάρωσε” στα φετινά βραβεία!

Η Ήβη Αδάμου και ο Lil Koni ανέβηκαν στη σκηνή των φετινών βραβειών και μας παρέσυραν σε latin ρυθμούς, με το ξεσηκωτικό “Conga”. Εκτός του ότι μας γύρισαν λίγα χρόνια πίσω, μας έκαναν να σηκωθούμε να χορέψουμε στους ρυθμούς τους!

Mad VMA21 από τη ΔΕΗ: Τριαντάφυλλος & Alcatrash – Σπάω τα ρολόγια

Ένα απίστευτο combo που τα “έσπασε” όλα στη σκηνή των Mad VMA21 από τη ΔΕΗ!

Δεν θα λέγαμε ότι μας “ταξίδεψαν” στο παρελθόν, αφού το “Σπάω τα ρολόγια” είναι ένα από τα πιο trending τραγούδια αυτή τη στιγμή! Παρόλα αυτά, Τριαντάφυλλος και Alcatrash συνεργάστηκαν μαζί στη σκηνή των Mad VMA21 από τη ΔΕΗ και μας ξεσήκωσαν!


Σχολιάστε εδώ