Η Cyprus Airways ξεκινά και πάλι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα

Η Cyprus Airways ξεκινά και πάλι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα

Η Cyprus Airways, η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, ανα-κοίνωσε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα προς 11 προορισμούς με στόχο την υποστήριξη της προσπάθειας ανάκαμψης του τουρισμού.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα πραγματοποιεί πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα σε 4 αεροδρόμια της χώρας : Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη και Σάββατο, Ηράκλειο κάθε Πέμπτη και Κυριακή, Πρέβεζα κάθε Τετάρτη και Σκιάθο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Η Cyprus Airways έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ ασφάλειας, και ενημερώνεται συνεχώς για την πανδημία. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, ο κίνδυνος προσβολής COVID-19 κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών είναι χαμηλότερος από ένα κτίριο γραφείων, σχολική τάξη, σουπερμάρκετ ή τρένο. Ένας καλός λόγος για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο και να εξερευνή-σετε το νησί της Αφροδίτης.

Η Κύπρος προσφέρει στους επισκέπτες έναν υπέροχο προορισμό διακοπών, γεμάτο αξέχα-στες εμπειρίες, πολιτιστικά αξιοθέατα, πανέμορφες παραλίες, γραφικά χωριά, μονοπάτια της φύσης και εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα.

Η Cyprus Airways βραβεύθηκε για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Παρά το γεγονός ότι το COVID-19 επηρέ-ασε σχεδόν κάθε εθνική αεροπορική εταιρεία, η Cyprus Airways συνέχισε να πραγματοποιεί πτήσεις χωρίς διακοπή και έχει προσφέρει βασικές υπηρεσίες επαναπατρισμού, δρομολο-γημένες καθώς και ναυλωμένες πτήσεις.

Ο CΟO της Cyprus Airways, Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε το δυνατό δε-σμό που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και η αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών αποτελεί πάντοτε σημαντικό μέρος του πτητικού μας προγράμματος. Είμαστε πολύ χαρού-μενοι που και πάλι εντάσσουμε τη Θεσσαλονίκη στους προορισμούς μας. Ευχαριστούμε τη Fraport Greece για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία.»

Ο Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, Fraport Greece, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την επανεκκίνηση των πτήσεων της Cyprus Airways στην Ελλάδα και τα αεροδρόμια της Fraport Greece. Η Cyprus Airways είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης για εμάς με μακρό-χρονη και δυνατή παρουσία στην Ελληνική αγορά. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για όλους και η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα προϋποθέτει στενή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των εταιριών με κοινό όραμα και στόχους. Η Fraport Greece θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αναπτυξιακή πορεία της Cyprus Airways προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον και μια στενή και συνεπή συνεργασία σε όλους τους τομείς.»


Σχολιάστε εδώ