ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στο μέλλον

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στο μέλλον

– Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Γιαννακόπουλο, Ομπράντοβιτς και Κάτας

Τάκης Τριαντόπουλος, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης τοποθετήθηκαν για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Σε συνέντευξη Τύπου οι παράγοντες που βρίσκονται στη διοικητική πυραμίδα των νταμπλούχων Ελλάδας προχώρησαν στον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της περιόδου και μίλησαν για το μέλλον, επισημαίνο­ντας πως το «Τριφύλλι» θα βασιστεί στη λογική της περασμένης περιόδου. Παράλληλα κατέστη σαφές πως το μπάτζετ της νέας χρονιάς αναμένεται κατά
τι υψηλότερο, ενώ ο κ. Τριαντό­πουλος αναφέρθηκε στην επικείμενη συμφωνία με το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια, η οποία, όπως είπε, είναι προ των πυλών. Στο τραπέζι τέθηκαν και αγωνιστικά ζητήματα, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να υπογραμμίζει πως πρόθεση της ΚΑΕ είναι η παραμονή του ελληνικού κορμού της, ενώ έγινε γνωστό πως χρέη γενικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Βασίλης Παρθενόπουλος. Ακολουθούν οι σημαντικότερες ατάκες των ομιλητών:

– «Ο ήλιος εξακολουθεί να βγαίνει από την Ανατολή. Άρα, εξακολουθεί να ισχύει το ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει καμιά εμπλοκή, ό­πως δεν είχε και την προηγούμενη σεζόν. Θα εφαρμόσουμε το ίδιο μοντέλο, δηλαδή έσοδα – έξοδα».

– «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα δουλέψουμε για το μέλλον. Κυνηγάμε τις εξελίξεις, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Ακόμη και φέτος πρωταγωνιστήσαμε πα­ντού. Μας σέβεται και μας ακούει όλη η Ευρώπη. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας στήριξαν ακόμη κι αν δεν ήταν στο γήπεδο».

– «Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Ομπράντοβιτς. Προφανώς όλοι στον Παναθηναϊκό θα τον θέλαμε. Το θεωρούμε δύσκολο. Δεν κάνουμε συζητήσεις για προπονητή, έχουμε προπονητή. Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε μαζί του. Δεν θα κάνω καμιά τοποθέτηση πριν συζητήσουμε με τον κ. Κάτας».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ