Η κυβέρνηση εφαρμόζει μοντέλο Σουηδίας στο Ασφαλιστικό, Λιβύης στο Εργασιακό και Σικάγο στο Αστυνομικό… Έχει και Πρόεδρο Δημοκρατίας influencer!

Η κυβέρνηση εφαρμόζει μοντέλο Σουηδίας στο Ασφαλιστικό, Λιβύης στο Εργασιακό και Σικάγο στο Αστυνομικό… Έχει και Πρόεδρο Δημοκρατίας influencer!

Ο Χατζηδάκης πρέπει να είναι ο μόνος στη χώρα που πιστεύει ότι το νομοσχέδιο είναι υπέρ των εργαζομένων. Άντε και ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Γιατί λένε ότι με το εργασιακό νομοσχέδιο ο Μητσοτάκης υλοποιεί τις δεσμεύσεις του έναντι των βιομηχάνων; Και γιατί αποκλείουν εφοπλιστές, ξένα fuds, τη Λίβερπουλ;

Ο Παπαγγελόπουλος έχει στοιχεία για πολιτικούς που έπαιρναν μίζες, αλλά δεν τα λέει πουθενά για να… μην τα μάθουν κι άλλοι!

Ας πει κάποιος στον Μητσοτάκη ότι είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης. Νομίζει ότι κυβερνάει τη Λιλιπούπολη.

Αφήστε που νομίζει ότι ο Χατζηδάκης είναι κάτι μεταξύ Batman (των φτωχών…) και Harry Potter (της Αιτωλοακαρνανίας).

Μετά τη δήλωση Χρυσοχοΐδη ότι δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στη χώρα, αναμένεται βαρυσήμαντη παρέμβαση του Ξέρξη: Δεν ηττηθήκαμε πολύ στη Σαλαμίνα!

Δεσμεύονται από το ΚΙΝΑΛ ότι όταν αναλάβουν την εξουσία θα καταργήσουν το νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Προς το παρόν… καταργούν τη σοβαρότητα.

Άσχετοι! Έκαναν συγκέντρωση για το Εργα­σιακό και έβαλαν πρώτη γραμμή Τσίπρα, Φώφη, Κουτσούμπα κ.ά. Αν είχαν φωνάξει τον Τρι­αντάφυλλο θα μάζευαν πολύ περισσότερο κόσμο.

Σαν να το βλέπω: Θα έχουμε φτάσει στο 2035 και οι ειδικοί θα προειδοποιούν για το ενδεχόμενο να έχουμε ένα 45ο κύμα πανδημίας.

Αλλοδαποί, κατά κύριο λόγο, οι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου στην Ελλάδα. Φευ! Όλες οι καλές δουλειές έχουν περάσει σε… ξένα χέρια!

«Χαμένη η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο Βαρουφάκης. Ενώ στο ΜέΡΑ25, ε; Θα καταρρεύσει από τον πανικό ο καπιταλισμός και η τεχνοφεουδαρχία.

Θα πέσει το Σινικό Τείχος, θα πάει ο Β. Καρράς στη Σκάλα του Μιλάνου, θα ανέβουν κι οι τιμές στα μπρόκολα.

Στο εξής, με ένα «κλικ» στον υπολογιστή θα παίρνεις διαζύγιο μέσα σε λίγα λεπτά. Και μετά θα το πληρώνεις για μια ολόκληρη ζωή.

Στην Κύπρο πέθανε από κορονοϊό αρνητής του ιού και διάφοροι «ψεκασμένοι» λένε ότι τον «έφαγαν». Ο Μπιλ Γκέιτς, ο ISIS, τα aliens.

Το ότι η κυβέρνηση φτιάχνει ποδηλατόδρομο μήκους 22 χλμ. δεν είναι έμμεσος υπαινιγμός, ε; Ότι σκοπεύει να μας… κάνει τη ζωή ποδήλατο!

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κ.λπ. αποφάσισαν να ξεκινήσουν ανένδοτο πάνω που αρχίζουν Euro, Copa America. Πού πας, ρε Καραμήτρο!

Κι επειδή, δηλαδή, είπε ο Χρυσοχοΐδης ότι «δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα», δικαιούται η Άντζελα να λέει «δεν έχω κάνει μπότοξ», ο Στ. Γονίδης «δεν μ’ αρέσουν τα μπουζούκια».

Το ότι η κυβέρνηση δεν υπερασπίζεται με σθένος τα εθνικά θέματα είναι κακό. Το ότι το επισημαίνει ο Βελόπουλος είναι… ακόμη χειρότερο!

Εννέα στους δέκα που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με κορονοϊό μπορούσαν να είχαν εμβολιαστεί, αλλά δεν πήγαν. Το… χαζεμένον φυγείν αδύνατον.

Ασφαλής χώρα η Τουρκία για τους μετανάστες. Για τους… Τούρκους όχι και τόσο.

Καταιγιστικές οι πολιτικές εξελίξεις: Ο Βαρουφάκης παρουσίασε σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας. Νέο CD single ετοιμάζει ο Π. Κιάμος.

Έρευνα μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ έδειξε ότι μπορεί και να υπάρχουν τελικά εξωγήινοι. Αν έρθουν μια βόλτα Ελλάδα, θα βεβαιωθούν.

Τα Σκόπια θα τιμήσουν τον Ν. Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι, στεγνά. Ούτε ένα πάρτι; Έναν δρόμο, μία πλατεία με το όνομά του.

Αλλά και ένας ανδριά­ντας στο κέντρο της πρωτεύουσας δεν θα ήταν υπερβολή. Δεν θα ήταν πολλά και τα έξοδα για το μάρμαρο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας Γ. Τράγκα και Π. Καμμένου. Στην πολιτική, όχι στο… κουκλοθέατρο. Προς το παρόν.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και… χαλούσαν την πιάτσα;

Πιο πιθανό είναι να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Λεβαδειακός παρά να ξεπληρώσει τα δάνειά της η ΝΔ.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Το διαζύγιο τον λογαριασμό στην τράπεζα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ