Μάκης Κουρής: Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι η τελευταία ελπίδα για να γεμίσουν με τουρίστες…

Μάκης Κουρής: Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι η τελευταία ελπίδα για να γεμίσουν με τουρίστες…

“Δήγμα γραφής”
Του Μάκη Κουρή


Καλή σας εβδομάδα, μπαίνουμε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όμως οι όμορφες και γαλήνιες θάλασσές μας ψάχνουν με τα κιάλια να βρουν τουρίστες, ακόμη και ντόπιους, όταν άλλα χρόνια ήταν «πατείς με, πατώ σε»…

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι η τελευταία ελπίδα για να γεμίσουν με τουρίστες, που θα θέλουν να νιώσουν καλοκαίρι, να παίξουν με την πλανεύτρα ελληνική θάλασσα.

Αυτό κι αν αξίζει χειροκρότημα… Μιλάμε για την απόφαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα για την αναγέννηση των ανθοπωλείων του Συντάγματος. Τα καταστήματα θα διατηρήσουν τη χρήση των ανθοπωλείων στα δύο άκρα τους και τα υπόλοιπα θα είναι εκθετήρια – καταστήματα της Βουλής και του ΟΔΑΠ.

Πάει πίσω η κυκλοφορία αυτόνομων αμαξιών στον δρόμο, όπως πολλοί περίμεναν… Ήδη έχουν δαπανηθεί δισεκατομμύρια δολάρια για μια τεχνολογία που έχει προκαλέσει απογοήτευση, με ορισμένους ερευνητές να ισχυρίζονται ότι θα χρειασθούν πολλά χρόνια για να εφαρμοστεί στην πράξη. Θυμίζουμε ότι το 2015 ο ιδρυτής της Tesla Έλον Μασκ δήλωνε ότι τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα θα βρίσκονταν στους δρόμους σε ορίζοντα τριετίας. Προς το παρόν, γίνο­νται δίκες για ατυχήματα και θανάτους που έχουν προκληθεί από τα αυτόνομα αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφόρησαν… δοκιμαστικά στους δρόμους.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ