Βγαίνουν απέναντι οι γυναίκες…

Βγαίνουν απέναντι οι γυναίκες…

Νέο μέτωπο άνοιξε για την κυβέρνηση. Τις τελευταίες ημέρες, το υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου γίνονται αποδέκτες αρνητικών μηνυμάτων για τον νόμο περί συνεπιμέλειας των παιδιών. Μηνύματα που έχουν ως αποστολείς γυναικείες οργανώσεις αλλά και μεμονωμένες γυναίκες που διαμαρτύρονται για διατάξεις του νόμου.

Όπως σημειώνουν, οι περισσότερες από αυτές αντί να λύνουν προβλήματα δημιουργούν νέα, δίνουν προνόμια στους άνδρες-πρώην συζύγους και στρέφονται κατά των γυναικών. Στην κυβέρνηση ανησυχούν –όχι άδικα– μήπως η… γυναικεία οργή εκφραστεί στις επόμενες εκλογές. Οπότε, εκτός από τους νέους η Νέα Δημοκρατία θα βρει απέναντί της και τις γυναίκες.

Ευτυχούμε…

Ε, αφού η κυβέρνηση διευθέτησε όλα τα μείζονα και κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λεκανοπέδιο της Αττικής, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα υποδεέστερα. Με πανηγυρικό τρόπο ανακοινώθηκε η δημιουργία ποδηλατόδρομου που θα ξεκινάει από τον Πειραιά και θα φτάνει στη Βουλιαγμένη, με την προοπτική στο μέλλον να επεκταθεί μέχρι το Σούνιο.

Στο… πανηγυρικό μετείχε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στενοί συνεργάτες του αλλά και υπουργοί, βουλευτές κ.ά. Μπορεί στο λεκανοπέδιο να μην έχουμε δρόμους αντίστοιχους με την Ευρώπη, να μην έχουμε σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες, αλλά θα αποκτήσουμε… ποδηλατόδρομο. «Ευτυχείτε», που θα έλεγε κι ο αείμνηστος Άλκης Στέας…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ