Καθιερώνεται με ειδικό νόμο η τηλεργασία στο Δημόσιο… Με το καλό και η… εργασία

Καθιερώνεται με ειδικό νόμο η τηλεργασία στο Δημόσιο… Με το καλό και η… εργασία

Στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να εργάζονται από απόσταση, αντί να μας… δουλεύουν εκ του σύνεγγυς!

Οk, κύριοι της κυβέρνησης. Ότι με τον «νόμο Χατζηδάκη» καταργείται το οκτάωρο είναι fake news. Ότι δεν καταργείται είναι σύντομο ανέκδοτο.

«Καλοδεχούμενες οι πρόωρες εκλογές», δηλώνει ο Τσίπρας. Λέει πουθενά η Ιστορία ότι πριν από τα Δερβενάκια ο Δράμαλης έκανε beach party;

Καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η χώρα έχει γίνει… Άγρια Δύση. Χθες βράδυ εθεάθη ο Μπάφαλο Μπιλ να… κυνηγάει βίσονες στην οδό Σταδίου.

Ενώ ο Τζερόνιμο, ο θρυλικός αρχηγός των Απάτσι, έπινε μπέρμπον με τον σερίφη Γουάιτ Έρπ σε μπαρ στα στενά της Αιόλου.

Νομοσχέδιο για την… επιτάχυνση των επενδύσεων καταθέτει ο Άδωνης. Και γιατί δεν δοκιμάζει το ευχέλαιο; Ίσως είναι πιο αποτελεσματικό. Ένα τρισάγιο ενδεχομένως.

Ικανοποιημένοι στην κυβέρνηση με την επίσκε­ψη Τσαβούσογλου. Μπορεί να έθεσε εμμέσως θέμα Θράκης, αλλά ούτε που τόλμησε να βάλει ευθέως ζήτημα… Θεσσαλίας! Πόσο μάλλον Αττικοβοιωτίας.

Μισές δουλειές ο Τσίπρας! Είπε για μείωση του χρόνου εργασίας, αύξηση των μισθών, χιλιάδες προσλήψεις, ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις, αλλά για τη… Eurovision ούτε λέξη. Αίσχος!

Τώρα, όλη αυτή η ησυχία στα ελληνοτουρκικά θυμίζει λίγο τη νηνεμία πριν από την καταιγίδα ή την… υποχώρηση.

Είδηση είναι ότι στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη δεν υπάρχει διάταξη που να λέει ότι οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν για να έχουν τη… χαρά να δουλεύουν. Η εργασία απελευθερώνει… που έλεγε κι ο αείμνηστος!

Αν είναι δυνατόν! Φτιάχνουν ίδρυμα για την έ­ρευνα, τη μελέτη και την προβολή του έργου του Αντ. Σαμαρά και για τον… Στ. Γονίδη τίποτα;

Ούτε ένα think thank, έναν όμιλο προβληματισμού, μια δεξαμενή σκέψης ; Χαμένα θα πάνε τόσα οράματα.

Για τις υπερωρίες οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με ρεπό. Και για την εργασία σε αργίες, Κυριακές θα πληρώνονται σε… είδος;

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την κατ’ εξαίρεση εισαγωγή στα ΑΕΙ των μαθητών που οι γονείς τους πέθαναν από κορονοϊό. Γιατί όχι κι από έμφραγμα, τροχαία, νευρική ανορεξία;

Το ότι στο ΚΙΝΑΛ μιμούνται τον ΣΥΡΙΖΑ έχει έναν κίνδυνο: Στις εκλογές οι «πελάτες» να προτιμήσουν το Mall, αντί για το mini market.

Για τις παράνομες απεργίες ο Τζήμερος ζητάει συλλήψεις συνδικαλιστών, αυτόφωρα και εισαγγελείς. Να τους πυροβολούν πριν ή αφότου απολογηθούν, «σύντροφε»;

Να λέμε πάλι καλά που οι άνθρωποι του υποκόσμου σκοτώνονται μεταξύ τους. Γιατί αν περιμέναμε να τους συλλάβει η αστυνομία…

Ο Σπανούλης επιστρέφει στην Εθνική, ο Αβραμόπουλος στην ενεργό πολιτική και είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στις πίστες ο Β. Τσιτσάνης.

Ο Λοβέρδος κάνει σχέδια για το τι θα κάνει στο ΚΙΝΑΛ όταν κερδίσει την αρχηγία. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα μόλις κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είπε ο Τσίπρας ότι αν στις εκλογές είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση. Και η γιαγιά μου…

…αν ήταν 80 χρόνια νεότερη, δίμετρη ξανθιά, θα πήγαινε στο «Next Top Model».

Ο άλλος ανάρρωσε από τον κορονοϊό και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για να μην… ξανακολλήσει! Πιο επικίνδυνη από τον ιό είναι η χαζομάρα.

Μέχρι τρία παιδιά θα μπορούν στο εξής να αποκτούν οι Κινέζοι. Με τον ρυθμό αυτό σε μια 20ετία θα έχουν εποικίσει και τον πλανήτη Άρη.

Τι μανία κι αυτή των πολιτικών, να στήνουν ιδρύματα, μην τυχόν και τους ξεχάσουμε, ενώ εμείς δεν θέλουμε να τους θυμόμαστε.

Συνελήφθη παθολόγος στη Θεσσαλονίκη γιατί συ­νταγογραφούσε ναρκωτι­κά χάπια έναντι αμοιβής. Ενώ θα έπρεπε να το κάνει για την… ψυχή της Μέριλιν Μονρόε.

Ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος στο «Γεννηματά» νόσησε από κορονοϊό. Καλού-κακού, οι ασθενείς της ας κάνουν ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου.

Στον Βόλο 45χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα. Θα είναι που έμαθε ξαφνικά ότι επιστρέφει στην ενεργό πολιτική ο Αβραμόπουλος.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ