«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» με πεντανόστιμο ρολό κιμά με γλάσο μπύρας

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» με πεντανόστιμο ρολό κιμά με γλάσο μπύρας

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου στις 15:15 ο Βαγγέλης μαγειρεύει πεντανόστιμο ρολό κιμά με γλάσο μπύρας. Στην ενότητα «Η γρήγορη συνταγή της ημέρας»  φτιάχνει πικάντικη πατατοσαλάτα με σαλάμι. Ταξιδεύουμε στην Ισπανία και δοκιμάζουμε καλαμάρι σχάρας με σαλάτα ψητής πιπεριάς, μία απίθανη καλοκαιρινή συνταγή. Ελληνική κουζίνα στη συνέχεια με λαχταριστά ρολάκια με φύλλο και φέτα μπουγιουρντί και αρωματικούς ντοματοκεφτέδες με μαρινάτο γαύρο!

Την Τρίτη 1 Ιουνίου στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με ένα αγαπημένο πιάτο “Αυγά με πατάτες” αλλιώς: Στραπατσάδα σε φωλιά πατάτας. Ο Βαγγέλης συνεχίζει με ελληνική κουζίνα και κοτόπουλο γιουβέτσι με κολοκυθάκια, ελιές και φέτα, ένα πιάτο για όλη την οικογένεια. Στη συνέχεια φτιάχνει κέικ παρμεζάνας, μία αλμυρή λιχουδιά με λίγα υλικά για πρωινό και σνακ στην διάρκεια της μέρας. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους»  δοκιμάζει σοκολατένια τάρτα με λιγότερη ζάχαρη με τραγανή βάση και βελούδινη γέμιση.

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

 “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ