Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας δηλώνει ο πρωθυπουργός… Ωχ! Με τα πηγαινέλα Αθήνα – Βρυξέλες – Κρήτη – Τήνο, ξέχασε σε ποια χώρα βρίσκεται

Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας δηλώνει ο πρωθυπουργός… Ωχ! Με τα πηγαινέλα Αθήνα – Βρυξέλες – Κρήτη – Τήνο, ξέχασε σε ποια χώρα βρίσκεται

Πρόκληση δεν είναι ότι ο Τσαβούσογλου επισκέφθηκε τη Θράκη, αλλά που έλληνες ΥΠΕΞ δεν πηγαίνουν στην Ίμβρο και στην Τένεδο.

Ότι ο Τσίπρας νομίζει πως εκπροσωπεί τον κόσμο της εργασίας και της δημιουργίας το άκουσα πρώτη φορά από τον Μ. Σεφερλή στο «Δελφινάριο».

Καλά, αφού ο Καλογρίτσας δεν κατέθεσε τίποτα σοβαρό και επιλήψιμο, γιατί φωνάζουν τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μηνύσεις ο Ν. Παππάς;

Ένας στους δύο πιστεύει ότι οι ρυθμίσεις Χατζηδάκη θα είναι δυσμενείς για τους εργαζόμενους. Ο άλλος τι νομίζει; Ότι θα πληρώνονται όσο καιρό θα… κάθονται;

Και οι πιο αποδοτικοί (στην ξάπλα…) θα παίρνουν μπόνους weekend σε lu­xury hotel στη Σαντορίνη.

Τι «είδηση» θα ή­ταν δηλαδή μια συνεργασία Τσίπρα – Γιωργάκη στη Σοσιαλιστική Διεθνή, όταν έχουν προηγηθεί Γονίδης – Νίνο στην παραλιακή;

Προς Μαξίμου: Με τα τόσο… σοβαρά που κατέθεσε ο Καλογρίτσας όχι πρώην υπουργό δεν παραπέμπεις, αλλά ούτε τον… σοφέρ του.

Ορθώς στην Κουμουνδούρου ελπίζουν να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλής, Σαμαράς, Γιαννάκου, Τζαβάρας κ.ά. Γιατί αν περιμένουν από τον… ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή η κυβέρνηση εργάζεται «με ταχύτητα και μεθοδικότητα», δύο χρόνια μετά το Ελληνικό δεν έχει ξεκινήσει. Σκέψου να είχαν αναλάβει το… Γεφύρι της Άρτας!

(Θα τελείωνε μαζί με το μετρό Θεσσαλονίκης.)

Ο Καλογρίτσας… δάνειζε χρήματα χωρίς υπογραφές και αποδείξεις και του κάνει εντύπωση που του τα έφαγαν; (Μόνο μερικά εκατ. ευρώ…)

Ο Πολάκης είναι βέβαιος ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πάνω από 32%. Για πίεση είναι πολύ, για αιματοκρίτης πολύ λίγο.

Δημοκρατική… παράνοια: Με 151 βουλευτές υποθηκεύεις τη δημόσια περιουσία, κόβεις μισθούς και συντάξεις, εκχωρείς το όνομα της Μακεδονίας, αλλά για να ψηφίσει η Ε­λένη στο Σίδνεϊ χρειάζο­νται 200 βουλευτές.

Συγγνώμη, αλλά πόσο σοβαρή μπορεί να είναι αυτή η έκθεση για τους εξωγήινους, που φτιάχνει το Αμερικανικό Πεντάγωνο, χωρίς καν μια εθιμοτυπικήεπίσκεψη στην Ελλάδα;

Να συναντηθούν με τον Βαρουφάκη, να δουν από κοντά αληθινά UFO. (Όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά…)

Αν κατάλαβα καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί να ψηφίζει στις ελληνικές εκλογές ο Μπάμπης από το Τορόντο, αλλά δεν έχει αντίρρηση για τον Χασάν από το Καράτσι;

Αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη έχει και ο ΣΕΒ. Πού ακούστηκε να ρωτάνε τους εργαζόμενους αν θέλουν να δουλέψουν υπερωρίες;

Για την αεροπειρατεία της Λευκορωσίας το ΚΚΕ κατήγγειλε ωμή παρέμβαση από ΗΠΑ και Ευρώπη. Ευτυχώς, δεν ήταν στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας ο… Κουτσούμπας.

Θα είχε καταγγείλει τους Αθηναίους του Θεμιστοκλή ότι μποϊκοτάρουν τα σχέδια του Ξέρξη για… ελεύθερη ναυσιπλοΐα!

Αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης θα προτείνει ο Βαρουφάκης στο συνέδριο του ΜέΡΑ25. Τρίζει ήδη το οικοδόμημα του Σιωνισμού. Από τα… γέλια!

Είδηση είναι ότι ο Ν. Παππάς δεν έβαλε τον Καλογρίτσα να χρηματοδοτήσει και το διαστημικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ‘χαν αντιρρήσεις οι… εξωγήινοι!

Αναδάσωση στα Γε­ράνεια, που κάηκαν πρόσφατα, υπόσχεται η κυβέρνηση. Πριν ή αφού λύσει τον κύβο του Ρούμπικ ο Μηταράκης;

Οικογένεια είχε στήσει «επιχείρηση» και διακινούσε ηρωίνη με πολυτε­λή ΙΧ. Πλάκα θα ’χει να έπαιρνε και επιδότηση για την καραντίνα. Και έξοδα συντήρησης για τις Mercedes.

Διαμαρτύρεται ο Βελόπουλος ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ «μας θέλουν γκαρσόνια». Ενώ αυτοί έχουν αποφασίσει ότι θα κάνουν καριέρα τηλεπωλητή – μαιευτήρα – επιδημιολόγου.

Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο στην ε­θνική Αθηνών – Κορίνθου. Σιγά. Πού να δείτε τον χαμό που κάνει στην Προανακριτική ο Πολάκης!

Φοιτητές στη Θεσσαλονίκη ανακάλυψαν σύστημα έγκαιρου εντοπισμού πυρκαγιάς. Αν βρουν και για την… έγκαιρη άφιξη της πυροσβεστικής.

Όσο περνάει ο καιρός, οι απόψεις του Βαρουφάκη είναι πιο γραφικές κι από τα… στενά της Πλάκας.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ