Εγκαίνια, φιέστες, τελετές, φωτογραφίες, εκδηλώσεις… Μέχρι τις εκλογές βλέπω τον Μητσοτάκη να πηγαίνει μέχρι και guest σε παιδικά πάρτι… Θεατρικές πρε­μιέρες, happenings για video clip

Εγκαίνια, φιέστες, τελετές, φωτογραφίες, εκδηλώσεις… Μέχρι τις εκλογές βλέπω τον Μητσοτάκη να πηγαίνει μέχρι και guest σε παιδικά πάρτι… Θεατρικές πρε­μιέρες, happenings για video clip

Αυξήσεις μισθών, λιγότερες ώρες εργασίας προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι έγινε; Άνθισαν ξανά τα… λεφτόδεντρα στην Κουμουνδούρου;

154 sms είχαν ανταλλάξει Ν. Παππάς και Χρ. Καλογρίτσας! Μάλλον δεν τα έβρισκαν στο τελικό ποσό. Για το κανάλι, εννοώ.

Όποιος έχει καταλάβει τι ακριβώς κάνει στην κυβέρνηση ο Άδωνης, ας το πει και στον Άδωνη, να μην… αγχώνεται άδικα. Ψυχή έχει.

Καταγγέλλει ο Βαρουφάκης ότι ολιγαρχία, ΜΜΕ και το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας θέλουν να τον… εξαφανίσουν. Ντροπή και αίσχος! Κι εμείς μετά με ποιον θα γελάμε;

Υπογραμμίζει ακόμη ότι το ΜέΡΑ25 δεν μεγαλώνει μόνο αλλά και ωριμάζει. Προσοχή μόνο μην αρχίσει να σαπίζει πρόωρα.

Λίστα με μέλη συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Χρυσοχοΐδης. Και γιατί δεν τα πήγε στο απέναντι αστυνομικό τμήμα, να αρχίσουν τις συλλήψεις;

Κρίμα που ο Ν. Παππάς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το διαστημικό πρόγραμμα. Θα είχε τώρα μια ελπίδα να γλιτώσει από την Προανακριτική. Μετανάστης στον… πλανήτη Κρόνο.

Κακοήθειες ότι ο Τσίπρας τις νύχτες που έχει άγχος για τις δημοσκοπήσεις μετράει τα σπίτια του Παπαδημούλη για να… τον πάρει ο ύπνος.

Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζουν οι ομογενείς χωρίς όρους, αλλά οι ψήφοι τους να μην πάνε στο συνολικό αποτέλεσμα των εκλογών. Αλλά; Στην ψηφοφορία για τη… Eurovision;

Αστυνομικός στην Κρήτη πιάστηκε να μεταφέρει 42,5 κιλά εκρηκτικά. Για το βράδυ της Ανάστασης θα ήταν μάλλον ή για τη φιέστα του Ολυμπιακού για τον τίτλο.

Ο Γ. Λαγός θέλει να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή από τη φυλακή. Μήπως νομίζει ότι στον Δομοκό τον πήγαν για long weekend σε spa hotel;

Δύο χρόνια τώρα, η κυβέρνηση ακόμη… διορθώνει τον Ποινικό Κώδικα που άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με κάρβουνο κινείται η μηχανή του εκσυγχρονισμού;

Ο Τσίπρας θέλει να συστηθεί ξανά με την Ελλάδα της δημιουργίας και της προοπτικής. Ζακέτα να πάρει για τον δρόμο, έχει ψύχρα τα βράδια.

Τα καλά νέα: Ο Τσίπρας εξήγησε τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης. Τα… καλύτερα νέα: Ευτυχώς, δεν θα έχει την ευκαιρία να τα κάνει.

Ευτυχώς βγήκε το ΣτΕ και είπε ότι το Ελληνικό δεν είναι δασική έκταση. Μέχρι πρότινος κάποιοι νόμιζαν πως η Γλυφάδα συνορεύει με το… δάσος του Αμαζονίου.

Προειδοποιούν οι επιστήμονες ότι ο κορονοϊός… ήρθε για να μείνει! Σιγά το πρόβλημα! Εδώ ήρθαν και έμειναν ο Άδωνης και ο Πολάκης.

Ο Κουμουτσάκος έ­μαθε, λέει, από τα ΜΜΕ για τον διορισμό της πρώην γυναίκας του στη Βουλή. Είναι μεγάλη τελικά η αποξένωση στα σύγχρονα ζευγάρια!

Υποδοχή ήρωα (!) επιφύλαξαν σε παίκτη του «Survivor» στη Ρόδο. Και μετά ψάχνουμε να βρούμε πώς έγινε αρχηγός κόμματος ο Βαρουφάκης. Είναι πολλοί οι… ψεκασμένοι.

Γιατί, δηλαδή, να μην πιστεύει ο Λοβέρδος ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να «ξαναγεννηθεί»; Εδώ, η Καίτη Γαρμπή κάνει δεύτερη καριέρα στο τραγούδι.

Ο Κ. Τζαβάρας (ΝΔ) δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές γιατί η κυβέρνηση καταργεί ΑΕΙ στην εκλογική του περιφέρεια. Κατά τα άλλα, δεν είναι, λέει, πολιτικάντης. Αλλά… μπατζανάκης του Μέσι!

Τονίζει ακόμη ότι δεν λέει όσα λέει για τα… ψηφαλάκια! Αλλά; Για να πέσουν οι τιμές στα μούσμουλα;

Ο Π. Καμμένος συγκρίνει την κρίση στη Μέση Ανατολή με το… «Survivor». Και τον εμφύλιο στη Συρία με τη «Φάρμα»;

Το λένε και οι ψυχολόγοι: Η… παρατεταμένη αποχή προκαλεί παρενέργειες. Από την πολιτική, εννοώ.
23χρονος στην Κρήτη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας ποντικοφάρμακο. Και γιατί δεν ψήφιζε Βελόπουλο, που είναι λιγότερο επώδυνο;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ