Γιώργος Καπουτζίδης: Πραγματοποιώ το παιδικό μου όνειρο…

Γιώργος Καπουτζίδης: Πραγματοποιώ το παιδικό μου όνειρο…

«Προσωπικά, μπορώ να είμαι ή να μην είμαι στην τηλεόραση, μπορώ να είμαι ευτυχισμένος εκτός αλλά και εντός τηλεόρασης και χαρούμενος με τον εαυτό μου.

Τώρα με την εκπομπή που κάνω στην ΕΡΤ με τους Έλληνες πρωταθλητές ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ‘‘Ο δρόμος για το Τόκιο’’, πραγματοποιώ το παιδικό μου όνειρο. Γίνομαι αθλητής και μάλιστα όχι μόνο του στίβου, όπως ήταν η πρώτη επιθυμία μου όταν ήμουν παιδί στις Σέρρες.

Έχω κρατήσει την επαφή με το παιδί μέσα μου. Αυτό με έχει οδηγήσει στην ελευθερία που έχω, να μην έχω ‘‘καεί’’ στην τηλεόραση, να επιλέγω αυτό που θέλω. Να μην ακούω το κοινό, τι θέλει ή τι δεν θέλει, αλλά την καρδιά μου. Ας μιλήσω λοιπόν με τον τρόπο που θέλω και θα δούμε πού και αν θα στάξει ο σπόρος.

Αγαπώ τη χώρα μου. Θέλω να τη βλέπω να προκόβει και όχι να ταλαιπωρείται από τις παθογένειές της. Και ξέρετε κάτι; Οι άνθρωποι που είμαστε από τα σύνορα έχουμε μια διαφορετική αγάπη, ίσως γιατί μαθαίνουμε πολύ νωρίς ότι ο απέναντι είναι σε λίγα χιλιόμετρα… Δεν θέλω να φανεί βαρύγδουπο. Νιώθεις, όμως, το μετέωρο βήμα, ότι μια δρασκελιά να κάνεις, είσαι αλλού».

Υπογραφή: Γιώργος Καπουτζίδης, σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ