Μπόνους θα παίρνουν οι… υπερπαραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι!

Μπόνους θα παίρνουν οι… υπερπαραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι!

Με στημένες διαδικασίες…

-Τα δικά τους παιδιά θέλουν να βολέψουν, για να ελέγχουν τη Δημόσια Διοίκηση

Δεν πρόκειται για καλαμπούρι, για ιστορίες που τις λέμε για να περνάει η ώρα τώρα που πλησιάζει το καλοκαιράκι… Μιλάμε για απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, που προβλέπει κίνητρα με χρηματικά μπόνους και περισσότερες ημέρες άδειας για τους… υπερπαραγωγικούς δημοσίους υπαλλήλους.

Είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους που για να δουλέψει περισσότερο ένας δημόσιος υπάλληλος και να διεκπεραιώσει περισσότερες υποθέσεις σε λιγότερο χρόνο θα τον περιμένει… δάφνινο στεφάνι! Μόνο που αυτή η… επαναστατική μεταρρύθμιση θα κοστίσει γύρω στα 10.000.000 ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από το Ταμείο Ανάκαμψης! Μας περισσεύουν, ας μοιράσουμε στα δικά μας παιδιά κάποια μπόνους.

Αυτήν τη στιγμή κυκλοφορούν τρία σενάρια για το πώς θα επιβραβεύονται οι… άξιοι υπάλληλοι, τα οποία περιορίζονται στο είδος της ανταμοιβής.
• Το ένα είναι η έκτακτη χρηματική αμοιβή στον εργαζόμενο με τη μορφή μπόνους, χωρίς να προσδιορίζονται οι προϋποθέσεις.
• Το δεύτερο αναφέρεται στην ταχύτερη μισθολογική εξέλιξη, δηλαδή στη δυνατότητα να αλλάζουν πιο γρήγορα μισθολογική κλίμακα οι υπάλληλοι που θα έχουν επιδείξει εξαιρετικό έργο.
• Και το τρίτο σενάριο προβλέπει έναν συνδυασμό ταχύτερης μισθολογικής εξέλιξης και επιπλέον ημερών ετήσιας άδειας.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ