Το κακό δεν είναι ότι επικρατεί αλαλούμ στην κυβέρνηση… Το χειρότερο είναι ότι δεν το κάνουν επίτηδες… Τους προκύπτει… χύδην και αυθορμήτως

Το κακό δεν είναι ότι επικρατεί αλαλούμ στην κυβέρνηση… Το χειρότερο είναι ότι δεν το κάνουν επίτηδες… Τους προκύπτει… χύδην και αυθορμήτως

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην Ιστορία ως η μοναδική αξιωματική αντιπολίτευση όπου η κυβέρνηση γίνεται μπάχαλο από μόνη της!

Έκανε η Αχτσιόγλου μια μεγαλοπρεπή γκάφα για την πανδημία, την έκραξαν ως και οι εξωγήινοι και αντί να ζητήσει συγγνώμη, βγήκε και είπε ότι έχει δίκιο.

Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο. Επίσης και για το βουλκανιζατέρ.

Απορία: Ο Μητσοτάκης είναι αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας βάσει σχεδίου γενικώς ή από… πολιτική αφέλεια ειδικώς;

Ο Τσίπρας θέλει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο και η Φώφη ζητάει να το βάψουν πράσινο. Γιατί όχι λαχανί ή φούξια, που είναι πιο trendy; (Θα φορεθεί πολύ και το φθινόπωρο…)

Εύγε! Στο ΜέΡΑ25 κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Β. Λεβέντης.

Όπως επισήμανε η Αχτσιόγλου, «η πανδημία είναι ευκαιρία για την Αριστερά». Καταπώς λένε… «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται»;

Τη μια ο Τζανακόπουλος προαναγγέλλει «εκκαθαρίσεις», την επόμενη η Αχτσιόγλου δηλώνει ότι «η πανδημία είναι ευκαιρία», τη μεθεπόμενη ο Κόκκαλης «διώχνει» τους τουρίστες…

Συγγνώμη, όλο αυτό δεν είναι αξιόπιστη αντιπολιτευτική στρατηγική, αλλά… σχέδιο υποβοηθούμενης ευθανασίας!

Έξω φρενών με τον Πατέλη και ο Βαρουφάκης! Αν είναι δυνατόν να υποτιμά κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Κλ. Γρηγοριάδη, που έχει διδακτορικό (…στην μπαρούφα).

Η Νοτοπούλου όχι μόνο μελέτησε το νομοσχέδιο Χατζηδάκη αλλά… κατάλαβε κιόλας και διαπίστωσε επίσης ότι φέρνει εργασιακό Μεσαίωνα.

(Από το «Cosmopolitan» στην «Ασκητική» του Καζαντζάκη… ένα τσιγάρο δρόμος).

Αν μία στις δέκα επενδύσεις που εξαγγέλλει ο Άδωνης γινόταν τελικώς πράξη, η Ελλάδα θα ήταν προ πολλού η Silicon Valley της Ευρώπης. Μη σας πω και των… Βαλκανίων.

Νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για να μειωθούν οι πνιγμοί στη θάλασσα. Δηλαδή; Θα κάνουν μήνυση στα κύματα, να μη… φουσκώνουν απότομα.

Συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στην κυβέρνηση, πρέπει να ήταν πολύ πληκτικά στον… Πύργο της Βαβέλ. Δεν είχαν ούτε Άδωνη ούτε Πελώνη.

Σε κάθε παραλία θα υπάρχει υποχρεωτικά ναυαγοσώστης. Επιτέλους, ήρθε η ΝΔ στην εξουσία και η Ελλάδα έγινε «Baywatch».

«Χωρίς πυξίδα η πολιτική για το Κυπριακό», διαπιστώνει ο Κοτζιάς. Τόσα χρόνια πάνε κι έρχονται Αθήνα – Λευκωσία και ούτε… μια Συμφωνία των Πρεσπών δεν κατάφεραν να υπογράψουν. Ανίκανοι.

(Ν. Κοτζιάς: Ο γερο-Δράμαλης της… διπλωματίας!)

Στο Ηράκλειο καθηγητής επιχείρησε να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test. Τι διάβολο; Από τα χαράματα το… τσούζουν εκεί στην Κρήτη;

Για «φακελάκι» συνελήφθη γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο. Τι έγινε; Είχε ρίξει τις τιμές και χαλούσε την πιάτσα;

Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη είναι ότι θα φέρει σεισμούς, λιμούς κι επιθέσεις UFO.

Σχέδιο για να μπει τέρμα στις συντηρητικές πολιτικές επεξεργάζεται η Φώφη. Καμιά καλή συνταγή για μακαρονάδα έχει;

Επαναλειτουργούν τα μουσεία της χώρας: 8:00 – 13:00 το Αρχαιολογικό, 9:00 – 15:00 το Μπενάκη, 10:00 – 16:00 το Πολεμικό και… επί 24ώρου βάσεως του ΚΚΕ (στον Περισσό).

Από ανακαλύψεις αρχαιολόγων προέκυψε ότι οι σημερινοί Έλληνες έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με τους αρχαίους! Δηλαδή, ο Μηταράκης είναι απόγονος του Αγαμέμνονα;

Ο Πολάκης του Μεγαλέξανδρου, ο Βελόπουλος του Πλάτωνα, ο Βαρουφάκης της… Κλυταιμνήστρας. Και ο Κοτζιάς του Αρταξέρξη;

Κρουασάν βουτύρου, γάλα αμυγδάλου και μέλι του βουνού ζητάει στον Κορυδαλλό ο Φουρθιώτης. Το τσάι Κεϊλάνης του προκαλεί αλλεργία, το πατέ σολωμού… βουβωνοκήλη.

Ελεύθερη εισαγωγή στα πανεπιστήμια ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ακόμη και για να μπεις στο «GNTM» περνάς από casting.

Και μπορεί ο Κυριάκος να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας, αλλά η χώρα δεν είναι και τόσο αισιόδοξη για το… μέλλον του Κυριάκου.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ