Ο Ολυμπιακός “πέρασε” σαν αστραπή από τον Παναθηναϊκό και πάει “φορτσατος” για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός “πέρασε” σαν αστραπή από τον Παναθηναϊκό και πάει “φορτσατος” για τον τελικό

Το τελικό 1-4 για την 10η αγωνιστική των play-offs της φετινής Super League δείχνει πως μόνο ντέρμπι δεν ήταν και πώς πλέον ο Ολυμπιακός «βλέπει» τελικό Κυπέλλου χωρίς προβλήματα.

Στο πρώτο 20λεπτο είχαμε τα δύο γκολ του Μασούρα στο 7’ και στο 12’, το ακυρωθέν γκολ του Χασάν στο 14ο λεπτό για πέναλτι του Σα στον Ιωαννίδη το όποιο έχασε ο Βιγιαφάνιες τρία λεπτά μετά…

Ενώ στο 18’ ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι και στο 38ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σκόραρε βάζοντας τις βάσεις για το «διπλό» από το ημίχρονο κιόλας, με τον Μαουρίσιο να σημειώνει στο 53΄ πανέμορφο γκολ και τον Ελ Αραμπί να διαμορφώνει στο 72ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα!

Ο Παναθηναϊκος παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Σένκεφελντ, τον καταπονημένο Νιάς και τον τιμωρημένο Πούγγουρα, έχοντας ως σχηματισμό το 4-2-3-1 και τον Χριστογεώργο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ Μολό, Καραγιάννης, Βέλεθ και Σάντσες ήταν η τετράδα στην άμυνα. Οι Αλεξανδρόπουλος-Μαουρίσιο έπαιξαν στον άξονα, με τους Ιωαννίδη, Μπουζούκη και Βιγιαφάνιες να πλαισιώνουν τον μοναδικό προωθημένο Μακέντα.

 


Σχολιάστε εδώ