Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στον Άλιμο

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στον Άλιμο

Με ένα νέο Διαγνωστικό Κέντρο συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Κέντρο στον Άλιμο (Λεωφόρο Ιωνίας 154) εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών.

Το νέο Κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργεία του τον Απρίλιο σε ένα περιβάλλον φιλικό και λειτουργικό  με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και με χρήση ιατρικού εξοπλισμού με τεχνολογία αιχμής, προκειμένου να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το Κέντρο της Affidea στον Άλιμο και καθώς είναι άμεσα διασυνδεδεμένο με το Δίκτυο της Affidea στην Αττική, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.

Στην Affidea Αλίμου οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Σώματος, Τriplex Σώματος, Καρδιολογικό Τμήμα, Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού, Ψηφιακή Μαστογραφία και σύντομα και Stress Echo.

Η Affidea Αλίμου λειτουργεί καθημερινά από 06:30-21:00 και το Σάββατο από 7:30-14:00. Διαθέτει επίσης σύμβαση με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, τον ΕΟΠΥΥ και ασφαλιστικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες: 216 0026900 & [email protected]


Σχολιάστε εδώ