Με… υπογραφή Μασούρα η φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού

Με… υπογραφή Μασούρα η φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 1-0 του «Δικέφαλου», συνδυάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα με την απονομή που θα ακολουθούσε για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της Ιστορίας τους.

Μοιρασιά (1-1) στην Τρίπολη για Αστέρα και ΑΕΚ

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ για την 9η ημέρα των play off.

Έτσι, η Ένωση που προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ στο 56΄, έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Άρη στην τρίτη θέση, ενώ ο Αστέρας που ισοφάρισε με τον Κώτσιρα στο 64΄, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα play off, μετρώντας 5 ισοπαλίες στην έδρα του.

Όταν απουσιάζει το κίνητρο, λείπει κι η όρεξη από τους παίκτες. Το ματς στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να είναι κακό, ήταν αδιάφορο. Οι προπονητές πειραματίστηκαν οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητα, αλλά ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν παρουσίασαν.

Η ΑΕΚ στηρίχθηκε σε εμπνεύσεις του Τάνκοβιτς -νικήθηκε σε τετ α τετ από το νεαρό Τσιφτσή στο 16΄- και σε επελάσεις των Αλμπάνη, Βασιλαντωνόπουλου σ΄αυτό το ιδιότυπο 3-4-3 που επέλεξε ο Χιμένεθ.

«Αγγαρεία» στη Θεσσαλονίκη, στο 0-0 Άρης και Παναθηναϊκός

Σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί, Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα, για την 9η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Είχαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το «τριφύλλι» λόγω αποβολής του Αχιλλέα Πούγγουρα (71’) με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πηγή πληροφοριών ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Σχολιάστε εδώ