Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2021 (video)

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2021 (video)

Tο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ξεκινά την 1η Ιουνίου, και μετα τα όσα στερηθήκαμε τον τελευταίο χρόνο όπως την επίδραση της ζωντανής Τέχνης στη ζωή μας η φετινή διοργάνωση θα είναι χρονικά διευρυμένη.

Θα διαρκέσει τέσσερις μήνες- 1/6-10/10, με 50 ελληνικές παραγωγές έναντι των 30 ξένων και με τις περσινές παραγωγές που δεν έγιναν- εμπλουτισμένες με καινούργιες προτάσεις- συνεργάζεται με κορυφαίους πολιτιστικούς οργανισμούς, εγκαινιάζει νέες προσεγγίσεις στην Πειραιώς 260 και ενισχύει τον διάλογο ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, για να τροφοδοτήσει το κοινό με νέα, τολμηρά έργα δημιουργών από την αφρόκρεμα του διεθνούς στερεώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το Πρόγραμμα Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021

«Είναι η δεύτερη χρονιά που καταστρώνουμε πολλαπλά σχέδια διάσωσης των εκδηλώσεών μας. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας, προσφέροντάς τον στο κοινό είτε με φυσική παρουσία είτε, αν χρειαστεί, διαδικτυακά. Με τις επιφυλάξεις που μας γεννά η συνθήκη, αλλά ταυτόχρονα με αμέριστη προσήλωση στην αποστολή μας, αλλάζουμε σχήμα στο Φεστιβάλ, ούτως ώστε να μας χωρέσει όλους και όλες. Με όλες τις παραγωγές που πέρυσι ματαιώθηκαν και μεταφέρθηκαν για φέτος. Όλες τις νέες δράσεις και τα σχέδια που με φροντίδα και ενθουσιασμό ετοιμάζαμε τόσον καιρό», ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντριά του Κατερίνα Ευαγγελάτου κατά τη σημερινή διαδικτυακή παρουσίαση του προγράμματος.

 

Φωτο: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου / Credit: Ιωάννα Χατζηανδρέου


Σχολιάστε εδώ