Ο Ολυμπιακός τα θέλει όλα!

Ο Ολυμπιακός τα θέλει όλα!

Σφράγισε ξανά εισιτήριο για τελικό ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 του αξιόμαχου ΠΑΣ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί και θα διεκδικήσουν κόντρα σε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ το νταμπλ.

Λύγισε τον «αξιόμαχο» ΠΑΣ με Ελ Αραμπί και… έφυγε για τελικό ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 των Ηπειρωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς σφράγισαν την πρόκριση και θα διεκδικήσουν κόντρα σε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ το νταμπλ.

Ο Μαροκινός φορ έδειξε την κλάση του και οδήγησε τον πρωταθλητή Ελλάδος στον στόχο του, καθώς σκόραρε με πέναλτι (από χέρι του Πίρσμαν σε σουτ του Μπρούμα) στο 26’, ενώ ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 51’ με γκολ του Καρτάλη που αιφνιδίασε τον Σα, αλλά ο Μπρούμα έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στους Πειραιώτες με γκολ από ασίστ του Ελ Αραμπί.

Ικανοποιημένος, όπως ήταν λογικό, για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας πως αυτός και οι παίκτες του καλούνται να υπερασπιστούν το πρεστίζ των ερυθρόλευκων στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου καθώς παίξαμε πολύ καλά. Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο αποθεραπείας, πολλοί παίκτες έχουν ραμαζάνι. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε γιατί το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.
Πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση με τον τελικό του Κυπέλλου στο τέλος του Μαΐου: «Δεν είναι εύκολο, σίγουρα έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όπως και με την ΑΕΚ, έτσι και στα επόμενα ματς θα κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να υπερασπιστούμε την εικόνα και το πρεστίζ του Ολυμπιακού παρότι δεν είμαστε μέσα στη μάχη του τίτλου αφού έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπροστά μας υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, το Κύπελλο».

Πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ