Αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας της χώρας δηλώνει ο πρωθυπουργός… Ωχ! Θα ξέχασε σε ποια χώρα βρίσκεται ακριβώς

Αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας της χώρας δηλώνει ο πρωθυπουργός… Ωχ! Θα ξέχασε σε ποια χώρα βρίσκεται ακριβώς

Σε ένα δεκαπενθήμερο ο Τσίπρας ρύθμισε τα ζητήματα της οικονομίας, διέγραψε τα χρέη των μικρο-­
μεσαίων, έλυσε τα προβλήματα των δικηγόρων. Τέτοιο σουξέ ούτε ο… μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Επίσης: Αναβάθμισε το ΕΣΥ, κατάργησε την ανεργία, προσέλαβε 50.000 γιατρούς, 100.000 καθηγητές… Ο Θεός την έβδομη μέρα ξεκουράστηκε, ο Τσίπρας συνεχίζει!

Έχετε δίκιο, κύριε Χατζηδάκη: Ότι με τις αλλαγές στα εργασιακά καταργείται το οκτάωρο είναι fake news. Ότι δεν καταργείται είναι… σύντομο ανέκδοτο.

Διάγγελμα Μητσοτάκη για την έξοδο από την καραντίνα. Τέτοια χαρά ούτε στην… Έξοδο του Μεσολογγίου.

Ο Τσίπρας μπέρδεψε την κρίση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τις μπίζνες για τα εμβόλια. Πλάκα θα ’χει η Eurovision να του θυμίζει τη… Μάχη των Θερμοπυλών.

Η κυβέρνηση καλεί την Τουρκία να αποδείξει ότι σέβεται το Διεθνές Δίκαιο. Και ο Ηρώδης ότι… αγαπάει τα νεογέννητα.

Κενά στη στρατηγική της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά διαπιστώνει ο Κατρούγκαλος. Πού ακούστηκε να βγάζουμε γλώσσα στον Ερντογάν, χωρίς στο μεταξύ να… ζητήσουμε δύο – τρεις φορές συγγνώμη!

Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε το ΜέΡΑ25 ο Βαρουφάκης. Αμέσως μετά έβαλε το μαγιό κι έριξε μια βουτιά στην πισίνα στο εξοχικό του στην Αίγινα. Venceremos!

Στον ΣΥΡΙΖΑ (τους) φταίνε τα ΜΜΕ που δεν τους παίρνει ο κόσμος σοβαρά. Το ενδεχόμενο αυτά που λένε να μην είναι και τόσο… σοβαρά το έχουν αποκλείσει;

Πήγε ο Κυριάκος να επιθεωρήσει τα έργα αποκατάστασης στην κλειστή διώρυγα του Ισθμού και ρωτούσε τους υπεύθυνους πότε ακριβώς θα… κλείσει.

Φαντάσου σοκ που θα πάθει όταν μάθει κάποια στιγμή ότι… έχει κλείσει!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού έδωσε το πράσινο φως για το άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν… σοβαρές επιφυλάξεις. Σωστά. Διότι αν δεν ξέρει η Νοτοπούλου, ποιος ξέρει; Ο… Μπιλ Γκέιτς;

Κατά τον Ν. Κοτζιά ο Δένδιας «πουλάει τσαμπουκά» με την Τουρκία για εσωκομματικούς λόγους. Ενώ εκείνος υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να ανέβουν οι… τιμές στα μούσμουλα.

Στη Γερμανία, υποψήφιος διάδοχος της Μέρκελ λατρεύει το καρναβάλι και του αρέσει να ντύνεται… Μέριλιν Μονρόε. Και μετά μας ενοχλεί εδώ ότι… ρίχνει το επίπεδο ο Τράγκας !

Αποκάλυψε ακόμη ότι αρκετοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν όνομα για τα Σκόπια σκέτο «Μακεδονία». Εκείνος προτίμησε με… ολίγη.

Συναίνεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης προτείνει ο Γ. Αλογοσκούφης. Πιο πιθανό είναι να κάνουν από κοινού θίασο Λαζόπουλος και Μ. Ντενίση.

Να πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα με Αλαφούζο, να κερδίσει ο Ν. Φίλης το «Survivor». (Να ’ταν τουλάχιστον διαγωνισμός για μακαρονάδες…)

Πανδημία, οικονομική κρίση, ανεργία, σεισμοί, αφρικανική σκόνη, λασποβροχές. Τέτοια γκαντεμιά! Ούτε ο Μητσοτάκης να… κυβερνούσε.

Η Ραχήλ Μακρή έκανε μήνυση σε όσους την έκραξαν για το άστοχο σχόλιό της για τον θάνατο δημοσιογράφου. Όχι μόνο δεν κατάλαβε το ατόπημά της…

Επιστήμονες της NASA εκτιμούν ότι το αργότερο σε πέντε χρόνια θα έχουν εντοπίσει εξωγήινους στο διάστημα. Και γιατί δεν έρχονται Ελλάδα για… πιο σύντομα;

…αλλά νομίζει ότι έχει και δίκιο! (Δύο σε ένα η χαζομάρα…)

Ο Λ. Γρηγοράκος νόσησε από κορονοϊό και μέσα σε δύο μήνες έχασε 42 (!) κιλά. Η… δίαιτα της ΜΕΘ.

Θλιβερό! Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά κατάργηση των εξετάσεων και ελεύθερη πρόσβαση για όλους στα ΑΕΙ. Όταν ακόμη και στο «Next Top Model» κάνουν casting.

Ο Βαρουφάκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για εκλογές, ο Θ. Αδαμαντίδης κάνει καριέρα στο μπαρμπούτι. Περνάει κρίση γενικότερα το λαϊκό τραγούδι!

Κρίση και στην… ε­γκληματικότητα: Κακοποιοί απειλούν τη ζωή του Μ. Φουρθιώτη. Με εκτόξευση για­ουρτιών; (Αυτά με τα 5% λιπαρά…)

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ