Η ΑΕΚ η “χαμένη” της αγωνιστικής

Η ΑΕΚ η “χαμένη” της αγωνιστικής

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ ο Άρης, ώστε να μείνει μόνος του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, «καπαρώνοντας» παράλληλα ένα εισιτήριο για το Conference League της προσεχούς περιόδου. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρά το ότι οι παίκτες του βρήκαν δίχτυα δις: ο Ντάνιελ Μαντσίνι (74’) άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ (81’) να σκοράρει σε λάθος εστία, προς τέρψη των Αρκάδων.

Αν και ένα παιχνίδι με δύο καθαρά τεχνικές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, προσφερόταν για καλό θέαμα και ανεβασμένη ποιότητα, εν τούτοις για λίγα μόνο διαστήματα του ντέρμπι έγινε ποιοτικό παιχνίδι με ελάχιστες συγκινήσεις και αξιόλογες φάσεις που καταχωρήθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης. Οι δυο ομάδες «άσφαιρες» έπαιξαν χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους και αν για τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία θα μπορούσε να θεωρηθεί… θετικό αποτέλεσμα, για τον ΠΑΟΚ το τελικό 0-0 και η απώλεια δύο βαθμών ασφαλώς δεν ήταν κολακευτικό αποτέλεσμα, μετά τις δυο νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτό το μηδέν ενεργητικό του ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς ήταν το δεύτερο φετινό χωρίς γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μετά το 0-0 με την Γρανάδα για τους Ομίλους του Europa League.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής  ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League. Οι Πειραιώτες που ανέβασαν την απόδοσή τους και έγιναν πιο ουσιαστικοί στο 2ο ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από την Ένωση, με τέρματα του Μπρούμα στο 50΄ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε εδώ