ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ – Του Μάκη Κουρή

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ – Του Μάκη Κουρή

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή


Ας το έχετε υπόψη σας: «Το άνοιγμα των σχολικών μονάδων, εν μέσω τρίτου κύματος, με την παράλληλη χρήση των δοκιμασιών αυτοδιάγνωσης όχι απλά δεν μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ενδοσχολικών ή άλλων μεταδόσεων, αλλά θα μπορούσε να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα», γράφει σε άρθρο του ο Δημήτρης Παρασκευής, αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Πάμε για νέο κέρμα των 2 ευρώ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, εν όψει της 35ης επετείου του προγράμματος Erasmus+. Τo σχέδιο του Χοακίν Χιμένεθ πήρε 22.000 ψήφους. Στο νόμισμα απεικονίζεται ο ολλανδός αναγεννησιακός ανθρωπιστής, καθολικός ιερέας, δάσκαλος και θεολόγος Ντεζιντέριους Εράσμους ή Έρασμος του Ρότερνταμ.

Παράταση ζωής παίρνουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια μέχρι 31,3 δισ. ευρώ, τα οποία θα μπορούν να τιτλοποιηθούν με βάση τον μηχανισμό κρατικών εγγυήσεων «Ηρακλής», που εγκρίθηκε από την ΕΕ για άλλους 18 μήνες, ήτοι μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.
Η θέσπιση του «Ηρακλή» έχει βοηθήσει στη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων από το 43% που ήταν στα τέλη του 2019 στο 27% στα τέλη Μαρτίου του 2021.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ