Υβ Τριαντάφυλλος στο “Π”: Τα καλύτερά μου χρόνια

Υβ Τριαντάφυλλος στο “Π”: Τα καλύτερά μου χρόνια

Του
ΥΒ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού


Παρακολούθησα τα στιγμιότυπα και τα γκολ από το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην τηλεόραση και χάρηκα σαν μικρό παιδί για τη νίκη και το πρωτάθλημα που κατέκτησε. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είχα τα τρία ωραιότερα ποδοσφαιρικά χρόνια της ζωής μου.

Έχω να θυμάμαι πολλά, τον Νίκο Γουλανδρή, που υπήρξε ένας γίγαντας πρόεδρος, όπως τον έλεγα, τους συμπαίκτες μου και τις πλάκες που κάναμε, τα ντέρμπι και φυσικά τον κόσμο στο γήπεδο, που δεν υπήρχε Κυριακή που να μην είναι γεμάτο. Συχνά έχω να το λέω, ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του.

Πλέον δεν ασχολούμαι και πολύ με το ποδόσφαιρο, μένω στο Μονμπριζόν, όπου γεννήθηκα, περίπου 30 χιλιόμετρα από το Σεντ Ετιέν. Όμως πάντα για τον Ολυμπιακό θα κάνω μια εξαίρεση, θα μάθω τα νέα του και θα καθίσω να δω τις φάσεις από τους αγώνες του. Νιώθω μια γλυκιά νοσταλγία, η Ελλάδα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Γνωρίζω ότι με την πανδημία υπέφερε. Ίδια κατάσταση και χειρότερη μπορώ να πω επικρατεί και εδώ. Μακάρι να τελειώσουμε κάποια στιγμή με τον κορονοϊό και η ζωή να βρει ξανά τους ρυθμούς της. Είναι όμορφη η ζωή σε κάθε ηλικία της.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό είναι πάντα επιτυχίες, περισσότερους τίτλους και να προχωρήσει ψηλά στην Ευρώπη. Ξέρω ότι έχει αρκετούς γάλλους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του και όλοι μαζί συνθέτουν ένα πολύ ισχυρό σύνολο, το καλύτερο στην Ελλάδα, όπως είπα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ