Μεγάλοι κερδισμένοι οι “δικέφαλοι” και… ο ΑΡΗΣ – Βαθμολογία

Μεγάλοι κερδισμένοι οι “δικέφαλοι” και… ο ΑΡΗΣ – Βαθμολογία

Μεγάλοι κερδισμένοι οι δύο «δικέφαλοι», όπως και ο Άρης φυσικά, μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στα playoffs της Super League!

Με δύο γκολ του Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟK νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League (ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στους 54, αλλά έχει πλεονέκτημα).

Με δεδομένο ότι έχει διαφορά +5 από τον Παναθηναϊκό, ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει τον πρώτο λόγο για να βγει στην Ευρώπη.

Σημαντικότατο προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού στη μάχη της εξόδου στην Ευρώπη απέκτησε η ΑΕΚ, μετά τη σημερινή πολύ δύσκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off και με τα γκολ των Έλντερ Λόπες, Αλμπάνη

Η ΑΕΚ ήταν καλή δημιουργικά στο πρώτο μέροος, κυκλοφόρησε γρήγορα τη μπάλα και δημιουργησε φάσεις τις περισσότερες από τις οποίες «καθάρισε» ο Παπαδόπουλος.

Ολα πήγαν στραβά για τον Παναθηναϊκό στο πολύ κρίσιμο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο. Ηττα με 2-1 από τους Θεσσαλονικείς και δεύτερο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, η οποία βλέπει τους κίτρινους να απομακρύνονται στους 8 βαθμούς και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η φάση που καθορίζει τα πάντα και αλλάζει όλες τις ισορροπίες είναι η αποβολή του Μαουρίσιο στο 52′.

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Τετάρτη 21 Απριλίου

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:30)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30)


Σχολιάστε εδώ