Τράβηξε αυτιά… Αλέξη…

Τράβηξε αυτιά… Αλέξη…

Στη… βιασύνη τους να κάνουν αντιπολίτευση, πέφτουν σε γκάφες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Γκάφες που κοστίζουν πολιτικά αλλά και επικοινωνιακά. Σε διάστημα ενός δεκαημέρου, πρώτα κατήγγειλαν την κυβέρνηση ότι περίπου «στήνει» τον διαγωνισμό για τα self tests ώστε να πάρει τη δουλειά η Siemens. Αποδείχθηκε ανακριβές.

Μετά υιοθέτησαν τις φήμες ότι στην επιγραφή για τον ανελκυστήρα στην Ακρόπολη θα υπάρχει το όνομα της υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη. Αποδείχθηκε (και αυτό) ανακριβές. Προφανώς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που οι αστοχίες των στελεχών εκθέτουν και τον Αλ. Τσίπρα.


••• Έψαχναν μέρες εκεί στο Μαξίμου να βρουν ποια ταμπέλα θα βάλουν στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης. Η μία ήταν «Ελλάδα» με τον αριθμό 4, που παρέπεμπε στην «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», η άλλη «Νέα Ελλάδα» και η τρίτη «Σύγχρονη Ελλάδα». Καμία δεν εξέπεμπε δυναμική, όμως, με αποτέλεσμα να… προσγειωθούμε στο «Ελλάδα 2.0», το οποίο χρειάζεται μεταφραστή. Κρίμα…

••• Είναι ξεκάθαρος ο Θωμάς Γεράκης, πρόεδρος και διευθύ­νων σύμβουλος της ΜARC: «Αυτό που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις είναι η κόπωση, η ανησυχία, η αβεβαιότητα, η γκρίνια. Και μαζί με αυτά, η υπομονή, οι αντοχές, η κατανόηση και ο ρεαλισμός». Τα είπες όλα μέσα σε λίγες λέξεις, Θωμά.

••• Γύρω στο 1 εκατ. υπολογίζεται ότι είναι οι Σέρβοι που σκοπεύουν να ταξιδέψουν κατά τη θερινή περίοδο στην Ελλάδα, με βασικούς προορισμούς τη Χαλκιδική και την Πιερία. Δεδομένου ότι διανύουμε εποχή «ισχνών αγε­λάδων» στον τουρισμό, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους διευκολύνουν να έρθουν στη χώρα μας. Η είσοδος θα επιτραπεί όχι μόνο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν πρόσφατο αρνητικό τεστ αλλά και σε όσους έχουν νοσήσει και έχουν αναρρώσει από τον κορονοϊό, καθώς και σε όσους έχουν κάνει μόνο τεστ αντισωμάτων.


Είναι επικίνδυνος…

«Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ανίκανος είναι να διαχειριστεί τη διπλή κρίση που μαστίζει τη χώρα και άρα πόσο επικίνδυνος. Να ξέρει ότι για τους πολίτες η ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο έχει ένα όνομα: Μητσοτάκης», ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.


Το ξέρατε;

Σίγουρα όχι… Ο μέσος όρος διάρκειας μιας δίκης στην Ελλάδα είναι 1.580 ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας! Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ