Η ΑΕΚ ξέσπασε στον ΑΡΗ (3-1)

Η ΑΕΚ ξέσπασε στον ΑΡΗ (3-1)

Οι «κιτρινόμαυροι» των Αθηνών, με ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο έφυγαν νικητές με 3-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του δεύτερου Άρη, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παχνιδι πίεσε έτρεξε και στο 9ο λεπτό ο Ρόουζ ανέτρεψε τον Λόπες και ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Ακολούθησαν ένα άστοχο σουτ του Σαντέ Σίλβα (20΄) κι ένα αδύναμο του Τάνκοβιτς (27΄), για να φτάσουμε στο 28ο λεπτό όπου μετα από εκτέλεση φάουλ του Άρη η ΑΕΚ ξεδίπλωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση, ο Ανσαριφάρντ βρήκε τον Σιμάνσκι κι ο Πολωνός για να σιγουρέψει το γκολ έδωσε στον Βασιλαντωνόπουλο για το 0-2, σε κενή εστία.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ρόουζ υπέπεσε και σε δεύτερο πέναλτι, όταν αρχικά απομάκρυνε την μπάλα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης βρήκε στο καλάμι τον Γαλανόπουλο και μετά την υπόδειξη του VAR καταλογίστηκε η παράβαση που απέφερε το 0-3, με σκόρερ από τα 11 βήματα τον Ανσαριφάρντ.

Οι ΑΡΗΣ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο. και στο 54′ λεπτό ο Μαντσίνι δεν άφησε περιθώριο στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και μείωσε στο τελικό 1-3.

Η Ένωση, ωστόσο, ήταν αυτή που έφτασε στη συνέχεια πιο κοντά σε ένα τέταρτο γκολ, ωστόσο ο Κουέστα σταμάτησε σε δυο τετ α τετ τους Ανσαριφάρντ στο 62ο και Σιμάνσκι στο 79ο λεπτό.

Φωτό: aekfc.gr


Σχολιάστε εδώ