Σημαντικό βήμα παραμονής για την ΑΕΛ – Ικανοποιητική η ισοπαλία για Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ

Σημαντικό βήμα παραμονής για την ΑΕΛ – Ικανοποιητική η ισοπαλία για Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα, έληξε το παιχνίδι της Ριζούπολης, μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΟΦΗ, για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Super League. Ένα αποτέλσμα γενικά δίκαιο, που μάλλον αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες από τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν ένα σημαντικό ματς, κυρίως για τον ΟΦΗ, ο οποίος έψαχνε βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει από Παναιτωλικό και Λάρισα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Λισγάρας – Ντε Γκούζμαν
Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (85΄ Ρώσση), Κολ (86΄ Λαγός), Φατιόν, Σλίβκα, Φερνάντεθ (86΄ Μουνιέ), Ιωαννίδης (69΄ Ντάουντα), Μπεντινέλι.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν (56΄ Μπαλογιάννης), Σολίς (67΄ Νοικοκυράκης), Στάρτζεον (81΄ Ουές), Σαρδινέρο.

Σημαντικό βήμα παραμονής για την ΑΕΛ

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία έκανε η ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Στίφλερ στο 41΄και η ΑΕΛ με τους τρεις βαθμούς της νίκης ξέφυγε από την τελευταία θέση στην οποία πλέον βρίσκεται ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 3-1 από το Βόλο.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Κίτρινες κάρτες: Γκαλβάο, Μαυρομμάτης – Γλυνός, Γιακιμόβσκι, Ντουρμισάι, Μαξιμένκο, Νάγκι, Ζίζιτς, Μπέρτος
Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς (71΄ λ.τ. Θεοδωράκης), Γκάλο, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58΄ Μουνίθ), Ενσικουλού (37΄ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Μάτιτς), Μανούσος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι (64΄ Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός (64΄ Νικολιάς), Ακούνια (88΄  Γκράου), Μπεν-Χατίρα (75΄ Ζίζιτς), Ντουρμισάι (88΄ Μιλοσάβλιεβιτς).


Σχολιάστε εδώ