Η κυβέρνηση έκλεισε τα πάντα με 1.500 κρούσματα και τα ανοίγει όλα με 3.500… Αν, ο μη γένοιτο, πάμε στα 5.000, τι θα κάνει; Beach party;

Η κυβέρνηση έκλεισε τα πάντα με 1.500 κρούσματα και τα ανοίγει όλα με 3.500… Αν, ο μη γένοιτο, πάμε στα 5.000, τι θα κάνει; Beach party;

Όποιος έχει καταλάβει ποια είναι η στρατηγική της κυβέρνησης για την πανδημία, ας το πει και στην κυβέρνηση, να μην… αγχώνονται.

Κυριάκος: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν όπως ακριβώς είχαμε προγραμματίσει». Με ρυθμό χελώνας (…που έχει πάθει ρήξη μηνίσκου).

200.000 νέες θέσεις εργασίας με το Σχέδιο Ανάκαμψης υπόσχεται ο Μητσοτάκης. No problem. Και ο Βελόπουλος ονειρεύεται να γίνει μια μέρα πρωθυπουργός.

Πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου που έπεσε η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Έτσι είναι. Αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς… θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια;

Μετά το διάγγελμα για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις επίκειται νέα δημόσια παρέμβαση Μητσοτάκη για τις δραματικές εξελίξεις στη «Φάρμα».

Στο Μαξίμου συζητούν ήδη το ενδεχόμενο μιας γκεστ εμφάνισης στις «Άγριες Μέλισσες». Στον ρόλο του… μπατζανάκη του Δούκα Σεβαστού που γύρισε από σαφάρι στην Κένυα.

Ε, αφού λέει ο Πολάκης ότι είναι απόγονος του Θ. Κολοκοτρώνη, τι άλλο θα ακούσουμε; Ότι διάδοχος του Μπετόβεν είναι ο Στ. Γονίδης, της Σ. Βέ­μπο η… Τάμτα.

Σκέψου πόσο… απελπισμένοι είναι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, που συζητούν για διάδοχο του Τσίπρα τον Γ. Σακελλαρίδη. Σαν να λέμε… μετά τον Στρ. Διονυσίου ο Π. Κιάμος.

«Η Ελλάδα αποπνέει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης», σημειώνει ο πρωθυπουργός. Ναι, ε; Κι εμείς που νομίζαμε ότι είναι η… τσίκνα από τη γειτονική ταβέρνα.

Αστοχία, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αν πέσει
παραπάνω ζάχαρη στον cappuccino. Όταν διακινείς fake news για τη Siemens είναι συκοφαντία.

Η Κ. Νοτοπούλου ζητάει από τον Χ. Θεοχάρη να της… αναλύσει το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό. Γιατί, αν της το εξηγήσει είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει;

«Απειλεί» ο Θ. Τζήμερος ότι αν στις επόμενες εκλογές δεν μπει στη Βουλή θα αποσυρθεί από την πολιτική. Και θα ξεκινήσει καριέρα στο λαϊκό τραγούδι.

Καταγγέλλει η Ελ. Ακρίτα ότι της έχει κηρύξει τον πόλεμο ο Ζούκερμπεργκ του Facebook. Μικρό το κακό. Αν αρχίσει να ακούει και φωνές, να ανησυχήσει.

Ο Λουράντος δεν συμφωνεί τα self tests να γίνο­νται στα φαρμακεία. Με 10 ευρώ το κομμάτι, θα τα έκανε μέχρι και στο σαλόνι του σπιτιού του.

Προειδοποιούν οι επιστήμονες ότι είναι ορατός ο κίνδυνος για ένα τέταρτο κύμα πανδημίας. Λίγο πριν «σκάσει μύτη» το πέμπτο… και εν αναμονή του έκτου.

Τώρα, αυτό που ο Κουρουμπλής καταγγέλλει ως «υπονομευτή» του ΣΥΡΙΖΑ τον Σκουρλέτη μου θυμίζει αυτό που λένε… «φωνάζει ο μουσαφίρης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Ομολογουμένως, στην κυβέρνηση κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ανέβουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαι βέβαιος… Μπορούν και καλύτερα.

Κι επειδή, δηλαδή, δηλώνει ο Πολάκης ότι είναι απόγονος του Κολοκοτρώνη, δικαιούται ο Τριαντάφυλλος να λέει ότι είναι η μετενσάρκωση του Έλβις;

Επί ημερών Μητσοτάκη χάνονται ανθρώπινες ζωές και από ηλεκτροπληξία! Μέχρι τις εκλογές προβλέπω να έχουμε μαζικά τροχαία με κρις-κραφτ, ναυάγια με τρόλεϊ.

Δεκατέσσερις αστυνομικοί φυλάνε τον Μ. Φουρθιώτη! Αναλογικά, στον Χατζηνικολάου θα έπρεπε να βάλουν μία διμοιρία. Στον Αρναούτογλου το Γ΄ Σώμα Στρατού.

Τέτοιο «φιάσκο» ο ΣΥΡΙΖΑ με τα self tests της Siemens, ούτε όταν είχε πάει στη Eurovision ο Ρακιντζής. Ρεάλ – Αστέρας Εξαρχείων… 34 – 0.

Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Δραγασάκη ότι εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα κι εκείνος ότι είναι «λαγός» της ΝΔ. Και τα άσχημα χωριά όμορφα καίγο­νται!

Αν ήταν σοβαροί στην κυβέρνηση, θα έστελναν λουλούδια στον Πολάκη. Κάνει ό,τι μπορεί για να μη… σηκώσει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη να καταλάβω από ποιους κινδυνεύει ο Φουρθιώτης. Αν εξαιρέσεις το ενδεχόμενο να αποφασίσουν να τον πάρουν με τα γιαούρτια τίποτα εξοργισμένοι τηλεθεατές.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ