Εθνική Ελλάδα: Ποτέ την 25η Μαρτίου! Τώρα νίκη με τη Γεωργία

Εθνική Ελλάδα: Ποτέ την 25η Μαρτίου! Τώρα νίκη με τη Γεωργία

Ψηλά κράτησαν οι διεθνείς μας τη σημαία ανήμερα της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821, κατακτώντας έναν απίστευτο βαθμό απέναντι στην κραταιά Ισπανία μέσα στο σπίτι της.

Και αν σκεφτεί κανείς πως η αγαπημένη όλων των Ελλήνων δεν χάνει ποτέ όταν αγωνίζεται 25η Μαρτίου, όπως συνέβη το 1987 στο Ρότερνταμ με την Ολλανδία, το 2017 στις Βρυξέλλες με το Βέλγιο και προσφάτως με τους «φούριας ρόχας» (σ.σ.: όλα τα σκορ στο 1-1), αυτό κάτι σημαίνει. Ότι η αδάμαστη ελληνική ράτσα έχει επιπλέον λόγο την ημέρα αυτή να μην εγκαταλείπει τη μάχη με σκυμμένο το κεφάλι.

Φυσικά, για να έχει αντίκρισμα η συγκεκριμένη επιτυχία θα πρέπει κόντρα στη Γεωργία, την Τετάρτη, στην Τούμπα, να πάρουμε τη νίκη. Απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Σουηδία με σκορ 1-0, όμως φανέρωσε αρετές δυσκολοκατάβλητου συνόλου και θα χρειαστεί όλη μας την προσοχή και προσπάθεια για να μην πάει στράφι το εξαιρετικό αποτέλεσμα στη Γρανάδα.

Δυνατότητες έχουμε και το δείξαμε αντιμετωπίζοντας στα ίσα μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις, έστω κι αν είχαμε και τύχη, που πάντα είναι καλοδεχούμενη, ειδικά κόντρα σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και θαρρετά την πορεία μας στον όμιλο, με μεγάλο στόχο το ταξίδι στο Κατάρ και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον χειμώνα του 2022.

Παρεμπιπτόντως, σήμερα υπάρχει φιλικό με την Ονδούρα, στις 5 το απόγευμα, επίσης στην Τούμπα. Ένα καλό, ένα νόστιμο, ελπίζουμε, ορεκτικό πριν από το κυρίως δείπνο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ