Η Εθνική Ελλάδας έδειξε πως μπορεί να είναι και επιθετική… Νίκησε με 2-1 την Ονδούρα

Η Εθνική Ελλάδας έδειξε πως μπορεί να είναι και επιθετική… Νίκησε με 2-1 την Ονδούρα

ΤΗ Εθνική Ελλάδας καρδιάς 2-1 την αντίστοιχη της Ονδούρας με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να εφαρμόζει πολλές αλλαγές παρουσιάζοντας μια επιθετική Εθνική, η Ελλάδα που είχε πολύ καλό πρόσωπο και έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει… παιχνίδι.

Το ματς παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος πιθανότατα θα έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής.

Με 4-1-3-2 ξεκίνησε την Ελλάδα ο Τζον Φαν’τ Σχιπ. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαυρία, Σβάρνα, Μαυροπάνο, Κυριακόπουλο στην άμυνα. Ο Σιώπης το αμυντικό χαφ, με τους Μάνταλο, Φορτούνη, Τζόλη στη μεσοεπιθετική τριάδα. Ο Παυλίδης είχε ελεύθερο ρόλο γύρω από τον προωθημένο Γιακουμάκη.

Από την άλλη μεριά, ο Φαμπιάν Κόιτο κατέβασε την Ονδούρα με 4-3-3. Ο Μένιγιαρ στην εστία, με τους Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρεζ στην τετράδα της άμυνας. Μεχία, Ακόστα, Φλόρες η τριάδα στο κέντρο, με τους Μπένγκστον, Άβιλα να πλαισιώνουν τον Έλις στην τριπλέτα της επίθεσης.

Παρακολουθήστε σε live streaming από το γήπεδο της Τούμπας τη Συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Τζον Φαν΄τ Σχιπ μετά τον επίσημο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την αντίστοιχη της Ονδούρας.

Φωτό: ΕΠΟ


Σχολιάστε εδώ